Cum se simte CRBL după teribilul accident de motocicletă pe care l-a provocat după o depășire neregulamentară: „Nimănui nu-i pasă de tine”

La începutul lunii august, CRBL a fost implicat într-un accident de motocicletă destul de grav, în urma căruia a avut nevoie de multe zile de spitalizare. Artistul a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu o autoutilitară. Acesta a părăsit deja spitalul și se recuperează.

17 aug. 2023, 11:37

După teribilul accident de motocicletă, CRBL le-a dezvăluit fanilor care este starea sa de sănătate. Artistul a menționat, de asemenea, că, în perioada de recuperare, va avea timp să-și proceseze gândurile și să se gândească la lecțiile pe care le are de învățat din această experiență nefericită.

Cum se simte CRBL după teribilul accident de motocicletă

A trecut o săptămână de la accident și da, sunt bine, sunt acasă, mă recuperez. Cu răbdare, cu liniște, am timp să procesez și să îmi învăț lecțiile. Se spune că nimănui nu-i pasă de tine decât ție sau, mă rog, acelora care cu adevărat te iubesc, le pasă! Eu vreau să vă mulțumesc și să vă subliniez că și eu vă iubesc!‘, a transmis CRBL într-un video postat pe Facebook.

La scurt timp după accident, CRBL le-a spus fanilor, de pe patul de spital, cât de gravă este situația lui.

Citeste si CRBL, implicat într-un grav accident cu motocicleta după ce a depășit neregulamentar o coloană de mașini

Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață.

Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine: din Hațeg, din Deva, de aici de la București și bineînțeles vreau să mulțumesc comunității moto din România, care a fost alături de mine și bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor și tuturor care ați avut un gând bun pentru mine. A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa… O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. Oficial îmi merge bine!”, a precizat artistul.

CRBL neagă că este teribilist și că ar avea o motocicletă puternică: „S-a întâmplat. Nu mă mai acuzați”

Deși accidentul de motocicletă pe care l-a provocat a fost unul destul de grav, artistul susține că nu s-a întâmplat nici din pricina faptului că ar fi vreun teribilist, nici a faptului că ar avea motocicletă prea puternică.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă partea asta cu motocicletele. Motocicleta mea merge maxim cu 120 de kilometri la oră, dacă bate vântul din spate. Eu nu am o motocicletă puternică. Iar cu motocicleta asta am adunat vreo 8.000 de kilometri până acum.

Nu sunt un teribilist și vreun rebel. S-a întâmplat. Nu mă mai acuzați. Sunt câțiva dintre voi care au dat știrile și care au acuzat că sunt un teribilist și că am făcut, și că am dres și că no… Pentru cei care nu cunosc lumea moto, vă spun eu motocicletă mea este o motocicletă simpatică, bine nu mai este acum, că este praf săraca, vedem ce facem de aici încolo„, a transmis CRBL pe rețele de socializare.

Citeste si Cum a reacționat CRBL după ce a aflat că a fost înșelat. Ce a făcut pentru a trece peste infidelitate: „Am și față de prost uneori”

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

În urma accidentului, artistul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu stradă Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu și întrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa  sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş„, au transmis IPJ Hunedoara.