Admitere liceu 2018. Cum se va desfăşura admiterea de anul acesta la liceele de stat

Publicat: Miercuri, 27 Iunie 2018 14:04 // Actualizat: Miercuri, 27 Iunie 2018 14:04 // Sursa: romaniatv.net

Completatea opţiunilor în fişele de evaluare de către absolvenţii clasei a VIII-a și părinţii acestora este programată pentru perioada 29 iunie - 3 iulie, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale. Aceeaşi procedură este aplicabilă şi absolvenţilor care doresc să fie admiși în licee din alt judeţ.

Potrivit Ministerului Educaţiei, verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator sunt prevăzute în intervalul 30 iunie – 4 iulie. Totodată, Ministerul Educației Naționale recomandă completarea fișei cu un număr suficient de opțiuni pentru a evita situațiile nedorite. Numărul total de locuri alocat în învățământul liceal de stat este suficient pentru repartizarea tuturor candidaților, condiția esențială fiind exprimarea unor opțiuni realiste.

Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați în învățământul liceal de stat se face în unitățile de învățământ liceal în care au fost admiși și pe site-ul admitere.edu.ro, în data de 9 iulie. În același timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afișate listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţe/municipiul Bucureşti.

Depunerea dosarelor de înscriere în unitățile de învățământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 și 13 iulie. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar și situațiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaților care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.
Al doilea val

A două etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.
Rezultatele finale după contestaţii la Evaluarea Naţională 2018. Numărul mediilor de 10 a crescut

Repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, dar și înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special sunt programate în zilele de 5 și 6 iulie.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ADMITERE 2018 admitere liceu Evaluare Naţională
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 iun 22:05
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
AIA CA MI-AM FACUT UN PRIETEN NU ERA ADEVARATA:
27 iun 21:21
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
CA CREDE IN ALTE PRINCIPII;CA MI-AM FACUT UN PRIETEN; CA VIN SI MAINE DAR NU;CA VIN SI MAINE DACA ZBARNAI CA ELECTROCUTATA DAR NU MAI; CA BULINA E UN OM F BUN DAR SI UN CHIST IN FATA ORGANELOR DE PROCREERE:
27 iun 21:07
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
E CEA MAI MARE ESCROCHERIE DIN ISTORIA OMENIRII CF SI PROFETIILOR LUI NOSTRADAMUS PTR 2018 :ISI FAC FABRICI SI FIRME CU FANTOME PTR CA AU FOST RELE SI LE MUNCESC FARA SA PLATEASCA-LE ZIC ACTION CA LA EMISIUNEA VIP A DOMNULUI CRISTIAN BRANCU; IAR CEI BUNI SI VII TB SA FIE BOSCHETARI PTR CA NU AU CHEF SA AIBA MUNCA PLATITA;ETC:
27 iun 18:09
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
DOMNUL STEFAN STEFANIA ONA A LUAT-O PE CAMPII-SE UITA PE BULETIN SI-MI ZICE CA MA CHEAMA OLIMPIA-LA COMPUTER-UNDE E BUTONUL SI CA NOI SUNTEM VIERMI SI CA E FRUMOS CAND INTRAM IN EL-TOTI SUNTEM OAMENI SI INTRAM IN INTERIORUL UNOR INSTITUTII CA SA MUNCIM FARA SA FACEM RAU SI APOI IESIM SI PLECAM ACASA:CA DE ASTA NE-A INFECTAT CU VIERMI CA SA VDM CUM SE SIMTE CAND NE DUCEM LA MUNCA: AR TBUI SA INTRE DUMNEALUI INTR-UN BALAMUC PANA REDEVINE DIN MONSTRU OM: CA NOI DORIM SA FIM BOSCHETARI NU SA LUCRAM IN FABRICI CA NU E MESERIA NOASTRA SI E MUNCA FIZICA F GREA:
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H