Cum se va schimba viaţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William după naşterea bebeluşului regal

În aşteptarea naşterii bebeluşului regal, în presa britanică apar tot mai multe voci care oferă indicii privind cum va fi crescut copilul lui Kate Middleton şi a Prinţului William şi cum se va schimba viaţa Ducelui şi Ducesei de Cambridge cu venirea pe lume a primului lor moştenitor.

21 iul. 2013, 10:58
Cum se va schimba viaţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William după naşterea bebeluşului regal

Ken Wharfe, fostul bodyguard al Prinţului William, a descris cum va fi crescut copilul regal. „Ducele şi Ducesa (de Cambridge, n.r.) vor încerca să fie amândoi părinţi moderni şi normali, chiar dacă asta va fi dificil în condiţiile în care sunt capete regale”, a declarat Ken Wharfe pentru The Mirror.

De asemenea, el afirmă că, cel mai probabil, mama lui Kate, Carole Middleton, va fi prezentă alături de proaspăta mămică în primele săptămâni de viaţă ale bebeluşului regal, dar nu se va implica mai mult în îngrijirea şi creşterea acestuia.

Citeşte şi REPLICĂ SAVUROASĂ a reginei Elisabeta a II-a când a fost întrebată despre sexul copilului lui Kate

„Din câte am observat, Kate va dori ca mama ei să fie persoana care o va ajuta cel mai mult. Deşi nu va fi forţată să apeleze la dădace, nici Carola nu va fi încurajată să petreacă prea mult timp lângă bebeluş”, a mai explicat fostul bodyguard al Prinţesei Diana.

Ken Wharfe mai precizează că, pe măsură ce va creşte, copilul regal va avea două dădace, una principală şi una de rezervă, la fel cum au avut şi William şi Harry în timpul copilăriei.

Totuşi, dădacele regale nu sunt singurele din echipa care se va ocupa de bebeluşul regal. Copilul lui Kate şi William va avea parte din primele zile de un majordon, un curăţător, un costumier şi un şofer. De asemenea, Kate va avea propriul ei bucătar la Nottingham Cottage care va găti tot ce Ducesa de Cambridge va nota în „jurnalul regal de bucătărie”.

Citeşte şi Pariorii au alcătuit PORTRETUL-ROBOT al copilului ducesei de Cambridge şi al prinţului William

Cum protocolul de siguranţă şi cel de securitate este extrem de sever, nici cadourile pe care bebeluşul regal le va primi din întreaga lume nu vor fi trecute cu vederea. Toate acestea vor fi trecute printr-un scanner cu raze X aflat la Palatul Buckingham, iar cele mai multe vor fi donate către organizaţii de caritate.

Citeşte şi 30 de lucruri mai puţin cunoscute despre viitorul bebeluş regal al prinţului William şi ducesei Kate

Dacă pentru oamenii de rând ieşirea cu copilul în parc este o floare la ureche, pentru Kate Middleton acest lucru presupune o planificare riguroasă şi un stres în plus pentru bodyguarzii de la Notthingam Cottage. De o planificare este nevoie şi în cazul în care cuplul Kate şi William vor dori să meargă cu bebeluşul regal la Regina Elisabeta, deoarece la aceasta orice întâlnire, chiar şi cele mai importante, sunt programate cu mult timp înainte.