Cum se vede DIETA pe faţa ta: Ai un chip de lapte, de vin sau de gluten?

Dacă te-ai întrebat vreodată dacă se vede pe faţa ta ce mănânci, astăzi îţi explicăm cum poate dieta să se "ivească" pe pielea ta şi să îţi afecteze frumuseţea.

15 mai 2015, 09:33
Cum se vede DIETA pe faţa ta: Ai un chip de lapte, de vin sau de gluten?

Te îngrijorează că glutenul, produsele lactate şi consumul de vin pot să se ivească din senin pe faţa ta? Află de la specialiştii americani cât de mult te influenţează ceea ce mănânci şi bei.

Întrebarea zilei: Poate faţa ta să dezvăluie ceea ce se întâmplă în sistemul tău digestiv?

Răspunsul: Da, potrivit Dr. Nigma Talib, citată de harpersbazaar.com, practicant de medicină naturistă, care a efectuat recent „citiri ale feţei” la un eveniment.

Dr. Nigma Talib studiază pielea pentru a determina şi a sublinia problemele de sănătate şi, după cum spune experta, ea vede multe persoane cu „faţă de lapte, faţă de vin şi faţă de gluten” sau tulburări hormonale în intestine care apar sub forma balonării şi cearcănelor – acele zone întunecate de piele de sub ochi (produsele lactate sunt vinovate), deshidratare, linii şi riduri pronunţate şi roşeaţă (vinul este vinovatul) şi „umflături” şi inflamare peste tot pe corp (glutenul este principalul vinovat).

CITEŞTE MAI MULT PE FEMINIS.RO.