Cum şi-a pus Cristian Ghinea oamenii în funcţii-cheie. Caracatiţa ministrului a ieşit acum la iveală!

Se fac angajări pe bandă rulantă la instituţiile statului. Astfel, la Ministerul Fondurilor s-ar cunoaşte deja câştigătorii concursurilorpregatite pentru luna Septembrie de către Cristian Ghinea și mâna lui dreapta, Marius Vasiliu, coordonatorul dezastrului PNRR.

24 aug. 2021, 19:42
Cum şi-a pus Cristian Ghinea oamenii în funcţii-cheie. Caracatiţa ministrului a ieşit acum la iveală!

Cum şi-a pus Cristian Ghinea oamenii în funcţii-cheie. Potrivit surselor Ziua, aceasta ar fi lista posturilor pentru care Cristian Ghinea s-ar fi ocupat personal.

Cum şi-a pus Cristian Ghinea oamenii în funcţii-cheie. Totul a ieşit acum la iveală!

– Director general – Direcția generală redresare și reziliență, unde Marius Vasiliu și-ar dori pozitia, deși visează sa fie parlamentar. Asta după ce a „coordonat” pana acum PNRR.
– Director general – Direcția generală Adistenta tehnica, dedicat lui Maleta Marinescu care a intrat in conflict cu Saragea Mihalea și Dache Mihaela, alte doua aspirate la indulgentele lui Marius Vasiliu, despre care se spune ca este conducătorul „de facto” al ministerului.
– Director general – Direcția generală Progranare și coordonare sistem, unde concursul este pregătit a fi câștigat de către Teodora Preoteasa (avându-l ca nas in familie pe nimeni altul decât pe Marian Vanghelie)
– Director – Direcția Programare și coodonare sistem este pentru Irina Radu, girata de USR. Acesta se lupta cu Andra Chirila, protejata lui Preoteasa.
– Director POAD, dedicat lui Ionescu Bogdan, girat de Marius Vasiliu.
– Director DRI Galați dedicat unui preferat al aceluiași Marius Vasiliu.
– Director Achiziții unde sunt doi pretendenți in persoana Laurei Puscasu și Alin Danciu. Castigator Alin Danciu, pentru „colaborari” cu USR. Daniel Popa știe mai bine. Popa se pregătește sa câștige o pozitie de sef serviciu in PNRR, pentru serviciile deosebite aduse USR.
– Sef serviciu – Direcția programare și coordonare Sistem este dedicat lui Monica Pana.
– Sef Serviciu – AM POCU este postul pregătit pentru Maria Pârvan, sora lui Capuzu Nicoleta, apropiată si girata de fosta consiliera a lui Dan Barna, pe numele ei, Oana Arat, acum sefa la POIM (miliardele pentru autostrazi). Și sotul lui Capuzu lucreaza la Fonduri.
– Sa nu uitam și de posturile de executie de la direcția de comunicare condusă de către Mărgărit Adriana, (omul de casa al Rovanei Plumb pusă pe funcție de către aceasta) care are o lista cu cine va câștiga concursurile la ea in direcție.
A mai fost scoasa la concurs si pozitia de sef al corpului de control unde s-ar dori apropiatul lui Ghinea, Remus Nita, însă acesta este pensionar. Și oricum a fost ținut la intervenții de către Ghinea pe pozitie, deși a fost adus in minister de către Rovana Plumb.

Citeşte şi: Lovitură pentru premierul Cîţu de la Cristian Ghinea. Ministrul USR PLUS condiţionează banii din PNRR de reforma din Justiţie