Cum şi-a pus o tânără SILICOANE de mii de lire pe banii STATULUI: Noii mei sâni mi-au schimbat viaţa

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie a reuşit să obţină de la stat un ajutor de 4.800 de lire pentru o operaţie estetică de mărire a sânilor. Principalul motiv pentru care cerinţa ei a fost acceptată a fost acela că femeia a declarat că nu are încredere în ea din cauza bustului aproape inexistent, lucru care îi provoacă un stres emoţional. În prezent, ea are o pereche de sâni noi, mărimea 36 DD şi speră să devină model.

26 mart. 2013, 09:57

Josie Cunningham, în vârstă de 22 de ani din Leeds, este o tânără cu speranţe mari de la viaţă după ce a reuşit să îşi pună silicoane din banii contribuabililor. Cu toate că venitul ei anual este de doar 9.000 de lire, ea a primit aproape 5.000 de lire pentru operaţia care i-a schimbat viaţa.

Citeşte şi Româncele nu mai au bani de silicoane VIDEO

„Noii mei sâni mi-au schimbat viaţa, acum vreau să fiu noua Katie Price. De abia aştept să pot să fac topless şi să pozez în costume de baie. Doctorii au spus că nu au mai văzut niciodată aşa ceva şi crede-mă că am izbucnit în lacrimi când le-am spus că sânii mei îmi ruinaseră viaţa”, a declarat tânăra pentru publicaţia The Sun. Ea a început deja să se bronzeze, are o importantă colecţie de genţi Louis Vuitton şi şi-a comandat un câine rasa chihuahua.

Citeşte şi Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei

Citeşte şi Anda Adam se laudă cu noii ei sâni, vizibil îmbunătăţiţi FOTO

Intervenţa medicală a avut loc în cursul lunii ianurie, acesta fiind plătită din banii statului. În prezent, Josie are de gând să îşi lase cei doi copii ai săi cu părinţii, pe Harley, în vârstă de cinci ani şi Frankie, în vârstă de doi ani, pentru a-şi îndeplini visul de a deveni model. 

„Nu câştig mulţi bani acum, dar cred că mă voi obişnui repede cu viaţa de celebritate. Am deja nişte cunoştinţe în lumea showbiz-ului. Limita e cerul acum că am sâni noi şi nu pot să îi mulţumesc destul statului că mi-a dat. Nu am fost niciodată depresivă din cauza pieptului plat. Am devenit emoţională în momentul în care i-am povestit doctorului şi el a fost de acord să mă recomande pentru un implant. Acum sunt gata să mă lansez în cariera de model”, a adăugat Josie, recunoscând că nu a primit silicoane dintr-un motiv pur medical.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii înainte de a-ţi pune implanturi mamare