Cum şi-a salvat Nicole Cherry cel mai bun prieten de la moarte. Credea că îi va muri în braţe

Nicole Cherry a trecut prin momente cumplite, după ce prietenul ei necuvântător a ajuns în stare gravă, pe mâna medicilor, fiind nevoie de două operaţii pentru a-i salva viaţa.

26 mai 2018, 06:52
Cum şi-a salvat Nicole Cherry cel mai bun prieten de la moarte. Credea că îi va muri în braţe

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, Nicole Cherry a mărturisit că prietenul şi căţelul ei, King, a trecut printr-o experienţă cumplită, scrie spynews.ro. „A fost foarte bolnav… La un moment dat, a mâncat ceva şi a trecut printr-o operaţie, sărăcuţul de el. Foarte costisitoare operaţia. De fapt, de două ori a fost operat. A mâncat ceva de pe afară… Am observat o schimbare majoră în comportamentul lui. A fost la un pas de moarte. A fost o perioadă destul de dificilă. Nu mai mânca, nu mai avea energie, era foarte trist, vărsa… A fost nevoie de multă răbdare şi de toată dragostea noastră. Eu eram foarte tristă, mai ales că s-a întâmplat după jumătate de an, aproape un an, deci era mititel…”.

Citeşte şi X FACTOR 2018: Surpriză mare, a fost dată afară din juriu. O mare vedetă îi va lua locul chiar de la preselecţii

Mai multe despre cățelușul King și cum îl îngrijește Nicole pe micuțul ei prieten, telespectatorii vor afla în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor” de la Antena Stars!

Îndrăgita cântăreaţă îi va povesti Andrei Trandaş despre momentul emoţionant în care a primit cadoul pe care şi-l dorea cel mai mult, dar pe care nu spera că îl va primi prea uşor: „Pe King l-am primit de la Antonia, de Mărțișor, acum 2 ani. A vorbit cu ai mei înainte. Eu îi tot ziceam că vreau un câine, că ai mei nu îmi cumpără, pentru că nu o să am grijă de el. Și s-a gândit ea într-o zi: . Aşa că, după o vacanţă în Grecia, m-a sunat și mi-a zis că vine să îmi aducă o geantă, pe care mi-o cumpărase. Mi-a dat o geantă de câine. Mă uitam la ea și mă gândeam ce fac eu cu o geantă de câine. Când văd că iese un ghemotoc de acolo!”