Cum și-a decorat casa de Paște Minodora. Și-a umplut locuința de iepurași, puișori și ouă încondeiate

Minodora a dat startul decorării casei de Paște. Artista și-a umplut casa de iepurași, puișori și ouă încondeiate.

02 mai 2024, 12:41

Minodora nu a stat pe gânduri și a dat fuga pe rafturile de decorațiuni din magazine, pentru a-și pregăti casa pentru sărbătorile de Paște, încă de acum o săptămână. Artista a cumpărat din magazine toate decorațiunile de sezon care i-au plăcut.

„Aici e locul unde noi ne facem cafeaua. Am pus o văzuță aici cu ouțe roșii. Am cumpărat și niște lingurițe pentru cafeluță cu floricele, suporturi roșii pentru ouă. Totul este pe roșu aprins.

Am adus din America și un tocător în formă de bomboană. Am și bezele pentru ciocolată caldă și condimente specifice.

Am aici și o plachetă personalizată, făcută de prietena mea, pe care scrie „Paște fericit” cu iepurași, în românește. Pentru că peste tot nu găseam decât în limba engleză.

Citește și: Cât timp se fierb ouăle de Paște ca să nu crape coaja. Chef Ștefan Popescu dezvăluie câteva trucuri: „Așa îl poți decoji mai bine”

Am cumpărat toată colecția de decorațiuni cu găinușe, căni, suporturi pentru ouă, carafe, borcane, plătouri, suporturi pentru șervețele etc. Mai am și o colecție de puișori, o familie întreagă și niște icoane.

Am și o candelă, aici aprind o lumânare pentru mulțumire. Mă întreabă fetele cum fac eu mâncare. Simplu, dau la o parte o parte din ornamente și apoi le pun la loc ”, a povestit Minodora.

În plus, artista a pregătit și vesela nouă pentru Paște. A ținut cont de tedințe și a ales culoarea verde crud.

„Masa arată așa în mare. Am pus o față de masă verde, la care am asortat șervete tot verzi, cu iepurași.

Am niște decorațiuni cu niște iepurași care ies dintr-o varză. Pahare cu verde, așezate pe un suport de lemn, o carafă de decor cu ouă, niște ouă de ciocolată, cozonacul și brioșele vor sta pe mijlocul mesei.

Uite și un cofraj cu ouțe frumos colorate și pictate cu iepurași. E totul foarte simplu și cu gust aranjat. E o masă spectaculoasă!”, a spus Minodora.

Citește și: Program extraordinar de Paşte la România TV! Zeci de artişti consacraţi vor petrece împreună cu românii marea sărbătoare a Învierii Mântuitorului