Cum şi-au preluat ministerele noii miniştri

Rezervaţi în declaraţii, zâmbitori, dornici să termine programul de guvernare şi luând ploaia ca pe un semn de belşug. Aşa şi-au luat în primire instituţiile noii miniştri ai cabinetului Ponta III.

06 mart. 2014, 15:50
Cum şi-au preluat ministerele noii miniştri

La Ministerul de Finanţe se face curăţenie de zor în aşteptarea noului ministru, Ioana Petrescu. Aceasta soseşte câteva minute mai târziu chitită să economisească şi banii ţării, dar şi vorbe. „Nu dau astăzi declaraţii, mulţumesc. Avem de terminat programul de guvernare”, s-a mărginit să spună Petrescu.

Cu promisiunea unei discuţii mai lungi a întâmpinat jurnaliştii şi ministrul Muncii, Rovana Plumb. „Azi vă rog să îmi permiteţi să preiau ministerul să văd despre ce este vorba”, a spus Plumb.

Tocmai de aceea Rovana Plumb a menţionat că vorbeşte des cu fostul ministru Mariana Câmpeanu. O colaborare la fel de strînsă s-a anunţat şi la Ministerul IMM-urilor şi Turismului. „Sper să pot şi eu la fel de multe lucruri pe care doamna ministru mi le transferă astăzi”, a spus noul ministru Florin Jianu.

Fire artistică, ministrul Românilor de Pretutindeni a început ziua extrem de optimist. „Pentru mine ca actor este o bulversare totală a programului, dar trebuie să ne adaptăm. Asta ne face să nu ne plictisim. Bătând vântul şi văzând ploaia mi-am spus că nu e nimic rău în asta pentru că ploaia înseamnă belşug”, a declarat Bogdan Stanoevici.

El s-a amuzat de asemenea de compararea sa în comisia de evaluare cu o varză de Bruxelles spunând că orice şut e un pas înainte.


loading...