Cum slăbim după vacanţă

Vacanţa s-a încheiat pentru multe din noi şi cu toate că pozele din vacanţă arată minunat, ştim că am acumulat 2-3 kilograme în plus. Cum slăbim după vacanţă?

03 sept. 2014, 07:54
Cum slăbim după vacanţă

Iată, aşadar, cum slabim dupa vacanta fără efort:

1. Nu face nimic pe termen scurt. Dietele nu îşi au rostul decât dacă vrei să acumulezi din nou kilogramele în plus şi poate ceva mai mult. Ceea ce ai tu nevoie este o schimbare a întregului stil de viaţă, renunţarea la mâcarea de proastă calitate şi in cantităţi mari, uleiuri rafinate, cereale, dulciuri, alcool etc.

Dieta Dukan: cele 4 faze detaliate

2.Mănâncă. Da, este adevarat. Daca vrei să slăbeşti şi să te menţii, trebuie să manânci şi să nu îţi aplici o restricţie calorică extrem de drastică (decât dacă vrei/poţi să păstrezi acest stil de viaţă mereu). Cu un aport inadecvat de calorii, metabolismul tău va încetini (pentru a compensa ceea ce pare a fi înfometare) şi va dobândi un impuls genetic pentru a depune grăsime.

3.Fă sport regulat. Încearcă să îţi faci un obicei în a merge la o sală de sport de minim 3-4 ori pe săptămână. Combină sesiunile intense de cardio (HIIT, Tabata) cu antrenamentele cu greutăţi. Este utilă şi alergarea în aer liber însă dacă vrei să ai rezultate, te sfătuiesc să încerci antrenamentele cu greutăţi.

Veizi cum slabim dupa vacanta pe cosmopolitan.ro.