HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA în luna iulie

Nativa din Peşti are mari şanse să se îndrăgostească. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie, din punct de vedere sentimental, în funcţie de zodia ta.
Alina Costache
28 iun. 2013, 17:10
HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA în luna iulie

Rac. Vei fi mult mai curajoasă în tot ceea ce ţine de dragoste şi sex. Eşti dispusă să faci primul pas şi să te laşi dusă de val.

Leu. Luna iulie nu începe prea bine pentru tine. Aspectele astrale te îndeamnă să-ţi priveşti viaţa amoroasă cu pesimism. Din fericire, este o perioadă scurtă, peste care treci uşor.

Fecioară. Cu siguranţă nu vei uita prea uşor luna iulie a acestui an. Ai chef de aventuri, vrei să experimentezi, să te bucuri de toate plăcerile vieţii.

Balanţă. Eşti dispusă să străbaţi distanţe mari pentru a ajunge la persoana pe care o iubeşti, iar dacă eşti singură, prietenii tăi ar putea să te aducă în faţa cuiva care va juca un rol important în viaţa ta amoroasă.

Scorpion. Luna iulie se anunţă una foarte bună pentru tine în plan amoros. Dacă eşti singură, ai pretenţii foarte mari de la orice posibil partener. 

Săgetător. Dacă ai o relaţie stabilă, neînţelegerile şi chestiunile delicate ar putea să iasă acum şi mai mult în evidenţă. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să cauţi rezolvarea.

Capricorn. Ești mult mai interesată de viața în doi, de căsnicie și de relațiile de durată. În luna iulie ești, de asemenea, foarte interesată și de latura erotică a relației tale.

Vărsător. Este o luna ideala pentru evolutia unei relații și pentru împărtășirea sentimentelor. Ai grijă să nu lași prea mult de la tine, pentru că un compromis major nu face decât să ascundă problemele, în loc să le rezolve.

Peşti. Dacă ești în căutarea marii iubiri, acum ai ocazia să o găsești. Flirtezi mult, ești dispusă să-ți încerci norocul, iar asta te va ajuta să întâlnești mulți oameni interesanți.

Berbec. Dacă eşti singură, ai şanse să te îndrăgosteşti. Iar dacă ai deja o relaţie, ai şansa de a-ţi redescoperi sexualitatea şi de a te bucura de clipe pasionale şi intense alături de persoana iubită.

Taur. Prima parte a lunii iulie nu este tocmai romantică. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă, vă axaţi pe probleme care ţin de sfera financiară şi lăsaţi iubirea şi relaţia voastră pe plan secund.

Gemeni. Ai un chef nebun să flirtezi. Dacă ai o relaţie stabilă, din partea a doua a lunii iulie comunicarea cu partenerul de viaţă va fi mult mai bună şi vei avea ocazia să-ţi împărtăşeşti cele mai profunde sentimente.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!