HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA în luna iulie

Nativa din Peşti are mari şanse să se îndrăgostească. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie, din punct de vedere sentimental, în funcţie de zodia ta.

28 iun. 2013, 17:10
HOROSCOP: Cum stai cu DRAGOSTEA în luna iulie

Rac. Vei fi mult mai curajoasă în tot ceea ce ţine de dragoste şi sex. Eşti dispusă să faci primul pas şi să te laşi dusă de val.

Leu. Luna iulie nu începe prea bine pentru tine. Aspectele astrale te îndeamnă să-ţi priveşti viaţa amoroasă cu pesimism. Din fericire, este o perioadă scurtă, peste care treci uşor.

Fecioară. Cu siguranţă nu vei uita prea uşor luna iulie a acestui an. Ai chef de aventuri, vrei să experimentezi, să te bucuri de toate plăcerile vieţii.

Balanţă. Eşti dispusă să străbaţi distanţe mari pentru a ajunge la persoana pe care o iubeşti, iar dacă eşti singură, prietenii tăi ar putea să te aducă în faţa cuiva care va juca un rol important în viaţa ta amoroasă.

Scorpion. Luna iulie se anunţă una foarte bună pentru tine în plan amoros. Dacă eşti singură, ai pretenţii foarte mari de la orice posibil partener. 

Săgetător. Dacă ai o relaţie stabilă, neînţelegerile şi chestiunile delicate ar putea să iasă acum şi mai mult în evidenţă. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să cauţi rezolvarea.

Capricorn. Ești mult mai interesată de viața în doi, de căsnicie și de relațiile de durată. În luna iulie ești, de asemenea, foarte interesată și de latura erotică a relației tale.

Vărsător. Este o luna ideala pentru evolutia unei relații și pentru împărtășirea sentimentelor. Ai grijă să nu lași prea mult de la tine, pentru că un compromis major nu face decât să ascundă problemele, în loc să le rezolve.

Peşti. Dacă ești în căutarea marii iubiri, acum ai ocazia să o găsești. Flirtezi mult, ești dispusă să-ți încerci norocul, iar asta te va ajuta să întâlnești mulți oameni interesanți.

Berbec. Dacă eşti singură, ai şanse să te îndrăgosteşti. Iar dacă ai deja o relaţie, ai şansa de a-ţi redescoperi sexualitatea şi de a te bucura de clipe pasionale şi intense alături de persoana iubită.

Taur. Prima parte a lunii iulie nu este tocmai romantică. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă, vă axaţi pe probleme care ţin de sfera financiară şi lăsaţi iubirea şi relaţia voastră pe plan secund.

Gemeni. Ai un chef nebun să flirtezi. Dacă ai o relaţie stabilă, din partea a doua a lunii iulie comunicarea cu partenerul de viaţă va fi mult mai bună şi vei avea ocazia să-ţi împărtăşeşti cele mai profunde sentimente.