Cum stii ca ti-ai gasit „sufletul-pereche”? 9 semne dupa care sa-l identifici

Multi dintre noi cred ca exista pentru fiecare un „suflet-pereche" – acea persoana speciala, pe care o intalnesti o singura data in viata (asta, daca esti norocos) si cu care ai instantaneu o conexiune fizica, emotionala si spirituala foarte profunda, la cel mai adanc nivel posibil. 

18 mart. 2019, 13:41
Cum stii ca ti-ai gasit „sufletul-pereche”? 9 semne dupa care sa-l identifici

1. Comunicati fara sa vorbiti

„Sufletele-pereche” pot comunica fara vorbe, ele fiind legate pe absolut toate planurile, dupa cum afirma psihologul Carmen Harra. „S-ar putea sa va terminati propozitiile unul altuia, s-ar putea sa va sunati in acelasi timp sau pur si simplu sa simtiti ca nu puteti exista unul fara celalat„, spune aceasta. 

2. Iti spune inima ca el e alesul

Nu exista indoieli sau intrebari cand apare persoana potrivita„, precizeaza specialista in relatii Laurie Sue Brockway. „Stii in sinea ta cand dragostea adevarata isi face aparitia, si sunt cateva indicii dupa care sa te ghidezi: fie ai senzatia ca va cunoasteti de mult, poate dintr-o viata anterioara, fie iti spune intuitia ca ai gasit pe cineva special„, explica aceasta. 

3. Atractia fizica e foarte puternica

Aproape electrizanta. Si nu se manifesta doar sexual. „Cand va tineti de mana, simti ca zbori pur si simplu, chiar si dupa cativa ani de relatie„, spune dr. Harra. 

4. Va simtiti comod unul in prezenta celuilalt chiar de la inceput

„Sufletele-pereche” formeaza o legatura puternica inca din start, se simt in largul lor atunci cand sunt impreuna si le vine foarte usor sa-si deschida sufletul si sa fie sincere, fara ezitari. „Ele simt adesea un grad de confort care nu poate fi descris„, afirma Brockway. „Multe persoane au spus ca e mai usor sa se relaxeze in compania anumitor oameni, care le permit sa fie vulnerabile. Asta inseamna sa iti asumi unele riscuri, sa-ti dezvalui celuilalt lumea ta interioara si sa-i impartasesi emotiile, visele, sperantele pe care le ai „, adauga Johnson.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.