Cum ştii ce organ are nevoie de detoxifiere

Dacă eşti convinsă că ai nevoie de o cură de detoxifiere a organismului, dar nu ştii care organ este cel mai plin de toxine, vezi care sunt semnalele de avertizare. Cum ştii ce organ are nevoie de detoxifiere? Află de mai jos.

15 dec. 2014, 11:03
Cum ştii ce organ are nevoie de detoxifiere

Dacă ai tenul încărcat şi plin de coşuri

Pielea este un organ mare (tot corpul este acoperit în ea) şi care îţi arată mereu dacă ceva este în neregulă în organismul tău.

Alergiile ies pe piele, la fel şi virozele (herpes, zona zoster, etc), iar toxinele din corp îşi trădează imediat prezenţa dacă te uiţi mai atent la pielea ta.

Dacă intestinul şi ficatul tău sunt obosite şi pline de toxine, vei avea un aspect pământiu, cu multe coşuri în zona gurii, frunţii şi pe nas.

Dacă te simţi mereu obosit

Ficatul este unul dintre cele mai fascinante organe din corp. Nu numai că se ocupă de toate substanţele şi medicamentele care intră în corpul tău, reglează digestia grăsimilor, procesează alcoolul, dar şi filtrează multe din toxinele din corp.

Dacă simţi tot mai des nevoia de ceva dulce, dacă nu dormi destul şi te simţi mereu obosit, dacă te doare în partea dreaptă a abdomenului şi dacă pielea ta a căpătat o tentă mai închisă, înseamnă că ai nevoie de detoxifierea ficatului.

Citeşte mai mult pe unica.ro