Cum te afectează Luna Nouă de pe 13 octombrie, în funcţie de ZODIA TA!

Luna Noua de pe 13 octombrie va avea o mare influenta asupra ta. Vezi daca zodia ta o duce bine sau vei avea probleme din cauza astrului noptii!

11 oct. 2015, 13:25
Cum te afectează Luna Nouă de pe 13 octombrie, în funcţie de ZODIA TA!

Luna Noua va influenta toate zodiile, in special pe plan profesional. In plus, datorita faptului ca este situatia in Balanta, Luna Noua va echilibra relatiile. Vezi ce impact are asupra zodiei tale!

BERBEC

Luna Noua te face sa te simti deprimat, motiv pentru care incerci sa ii indepartezi pe toti cei din jur. Totusi, daca stai singur iti faci rau cu mana ta, deoarece poti gasi fericirea doar alaturi de ceilalti.

TAUR

Luna Noua este plasata in Casa Muncii pentru tine, lucru care te indeamna sa renunti la stresul de la munca. Vei avea energie, astfel incat vei reusi sa rezolvi mai multe probleme decat de obicei, lucru care va fi apreciat de sefi si de colegi.

GEMENI

Luna Noua te va ajuta sa te faci placut in fata celorlalti si vei socializa mai bine ca niciodata. Totusi, faptul ca incerci sa faci o multime de lucruri in acelasi timp te va stresa si s-ar putea sa cedezi nervos. Ai grija sa iti acorzi cateva momente de respiro.

RAC

Luna Noua este in casa Caminului, cea mai sensibila pentru tine. Trebuie sa fii atent ca unele probleme sa nu iti scape de sub control. Daca privesti lucrurile cu optimism vei reusi sa nu te lasi coplesit si vei privi cu entuziasm spre viitor.

LEU

Luna Noua te incurajeaza sa iei in calcul si parerea celor din jur. Totusi, vezi sa nu ajungi in cealalta exprema si sa depinzi de ceilalti. Gaseste calea de mijloc!

FECIOARA

Ai parte de o suma de bani in plus, insa nu stii ce ai putea sa faci, astfel incat investitia sa fie valoroasa. Vezi sa nu te pierzi in detalii si sa iei decizia gresita.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com