Cum te ajută iaurtul să scapi de grăsimea de pe burtă

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar o masă bine aleasă te poate ajuta foarte mult în cura de slăbire. Este cu atât mai important să fii atentă la ce mănânci dimineaţa, dacă dorinţa ta e să scapi de burtă!

02 feb. 2016, 07:06
Cum te ajută iaurtul să scapi de grăsimea de pe burtă

Iaurtul si produsele lactate sunt in topul alimentelor sanatoase. Consumate cu moderatie acestea pot ajuta la prevenirea esecului dietelor, avand in vedere ca procesul de slabire are tendinta sa stimuleze apetitul. Iaurtul singur poate reprezenta un mic dejun excelent, indiferent de varianta aleasa. Chiar si o combinatie de branza cu smantana iti poate asigura necesarul de proteine si de calciu pentru provocarile pe care le vei intampina de-a lungul zilei.

Un studiu efectuat de oamenii de stiinta din Canada arata ca persoanele care consuma mai mult calciu au un procent mai scazut de grasime pe abdoment decat cele care consuma mai putin. De asemenea, iaurtul ajuta si mentinerea masei musculare prin furnizarea de proteine complete si aminoacizi esentiali. Iaurtul contine bacterii probiotice, care ajuta la mentinerea echilibrului microflorei intestinale, ajutand astfel la nemultiplicarea bacteriilor patogene. Citeşte continuarea pe Lyla.ro.