Cum te foloseşti de fazele Lunii pentru a fi sănătos

În astrologie, luna simbolizează principiul feminin, sufletul, calităţile psihice, sănătatea, sensibilitatea şi inconştientul, parcurgând patru perioade - în descreştere, luna nouă, luna în creştere şi luna plină, trecând pe parcursul a 30 de zile prin fiecare zodie, influenţându ne astfel viaţa.

06 nov. 2014, 12:49

De exemplu, dacă trebuie fixată data unei operaţii ar trebui să se aleagă o perioadă cu luna în scădere şi aflată cu mult în afara semnului zodiacal care guvernează partea corpului asupra căreia se va face intervenţia.

În perioada cu luna plină există pericolul de hemoragie, dar şi în perioada de lună în descreştere şi, mai ales, în ultima săptămână înainte de lună noua nu se începe nicio acivitate importantă, scrie ziarulevenimentul.ro.

Fenomen astronomic inedit în România. Cum poate fi văzut

Angela Beju, terapeut naturist şi membru al Asociaţiei Naţionale pentru Terapii Complementare din România, afirmă că perioada de lună plină ajută la dezintoxicarea organismului.

„Ziua corespunzătoare pentru luna nouă este potrivită pentru a începe activităţi noi şi pentru renunţarea la fumat, alcool sau cafea. Simptomele de reacţie în timpul abstinenţei sunt mult mai slabe sau pot fi ţinute cu işurinţă în frâu”, a completat Angela Beju.