Cum te lovește norocul în funcție de zodie. În ce fel este afectat fiecare nativ în parte de energiile astrale

Norocul este extrem de relativ, iar fiecare persoană în parte are o viziune propie asupra conceptului de noroc. Zodia sub protecția căreia ne-am născut influențează în mod vehement modul în care Universul ne tratează.

26 apr. 2023, 16:57
Cum te lovește norocul în funcție de zodie. În ce fel este afectat fiecare nativ în parte de energiile astrale

Norocul se manifestă în foarte multe feluri și fiecare persoană în parte are o viziune specifică asupra felului în care se manifestă acest concept în viața noastră. Pentru unii oameni „norocul” ar putea să însemne ca familia să fie aproape, pentru alte persoane „norocul” înseamnă o situație financiară stabilă, în timp ce alții se mulțumesc doar cu o stare de sănătate bună. În mod neașteptat, norocul se „lipește” de noi și în funcție de zodia noastră. Și, mai mult, acesta poate fi influențat, de ziua și steaua sub care ne-am născut.

Citește și: Horoscop 27 aprilie 2023. Explozie de fericire pentru o zodie înainte de minivacanţa de 1 Mai

Fiecare dintre noi are nevoie de un anumit lucru în viață și, în plus, fiecare dintre noi trebuie să învețe o anumită lecție pe parcursul vieții, iar modul în care se manifestă norocul în viața fiecăruia se află în strânsă legătură cu semnul sub care ne-am născut. În linii mari, horoscopul are rolul de a ne informa asupra modului în care astrele ne influențează, ne modifică viziunea asupra vieții și asupra aspectelor relevante din personalitatea noastră.

Cum se manifestă norocul în viața noastră în funcție de zodie

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pe de o parte, Berbecii se numără printre norocoși întrucât sunt guvernați de planeta Marte, prin urmare sunt pasionali, energici, ambițioși, capabili să învingă obstacolele și să-și creeze situații care să fie în avantajul lor. De asemenea, datorită curajului lor, își asumă riscuri și își cresc șansele de succes. Practic, Berbecii sunt cei care se bazează pe ei înșiși pentru a-și valorifica oportunitățile. Pe de altă parte, anul acesta este unul norocos pentru reprezentanții acestei zodii datorită influenței planetei Jupiter, asociată cu abundența, cu prosperitatea. Beneficiile venite de la Jupiter se resimt mai puternic până în luna mai.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Și el face parte dintre zodiile norocoase, având în vedere că este dominat de Venus, planeta dragostei, a frumuseții și a bunăstării. În aceste condiții, chiar dacă muncesc mult, Taurii reușesc să obțină ceea ce își doresc. Deși sunt foarte încăpățânați, sunt și tenace, așa că nu se lasă până când nu își ating obiectivele fixate. În același timp, inclusiv în situațiile care nu sunt favoarea lui, un Taur este suficient de puternic și de ambițios pentru a-și face norocul cu mâna sa. Nu se dă bătut, este gata să treacă prin cele mai grele încercări, fiind convins că nu are nevoie de o monedă norocoasă sau de orice alt talisman pentru a-și împlini aspirațiile. La fel ca în cazul Berbecilor, Taurii sunt și ei avantajați pe parcursul acestui an de influența benefică a planetei Jupiter, care le va fi alături până în 2024 și care le va oferi oportunități nebănuite.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Principalul motiv pentru care Gemenii sunt incluși printre zodiile norocoase este acesta: fiind guvernați de Mercur, planeta comunicării, au mintea ageră și o bună capacitate de a procesa rapid informațiile. În plus, sunt foarte entuziaști, au personalități vibrante și tind să-și aducă energia pozitivă în tot ceea ce fac. Inteligența și abilitățile sociale deosebite le garantează succesul, făcându-i capabili să treacă peste cele mai diverse obstacole. Se poate spune că Gemenii au noroc și pentru că îi atrag precum un magnet pe cei din jur și își pot face numeroși prieteni. Așa se explică de ce se pot baza adesea și pe sprijinul acestora când se află în dificultate sau când vor să-și realizeze planurile ambițioase.

Citește AICI

Citește și: Zodia protejată de Dumnezeu în 2023. Va avea parte de un an plin de bani, iubire şi sănătate