Cum te poţi distra de Valentine’s Day dacă eşti SINGLE

Nu pierde vremea lingandu-ti ranile, gandindu-te ca poate Valentine's Day ar fi fost altfel daca l-ai fi intalnit pe EL...E timp si loc pentru toata lumea in marea de indragostiti si fii sigura ca daca nu ti s-a intamplat pana acum, ai multe alte lucruri frumoase de care sa te bucuri in viata.

14 feb. 2015, 11:37
Cum te poţi distra de Valentine’s Day dacă eşti SINGLE

1. Nu te inchide in casa! Suna-ti prietenele si faceti un plan pentru aceasta seara pe care niciuna dintre voi nu vrea sa o petreaca singura sau si mai rau- cu mama, tata si fratele galagios mai mic! Vj Oana ti-a recomandat deja lista party-urilor la care trebuie sa ajungi si de ce nu, sa-ti intalnesti viitoarea mare iubire!

2. Daca te hotarasti sa ramai acasa sau sa dai o pijama party cu fetele, afla de la noi care-i cea mai tare reteta de cocktail si distreaza-te maxim experimentand aceasta noua latura party-maniaca a ta la un pahar de MOJITO!

3. Fa-ti bagajele si pleaca intr-o vacanta in care sa te bucuri si sa ai grija numai de tine! Fa-ti rezervarea la avion si pleaca chiar astazi! Nu-l astepta pe Fat-Frumos sa vina la tine, ia atitudine si pleaca in cautarea lui! Cu siguranta intr-unul din cele 10 locuri romantice ale lumii, fie ca e Paris, Barcelona, Venetia sau Bora Bora stim sigur ca e plin de baieti frumosi!

4. Da o tura de mall-uri! Nimic nu ne face sa ne simtim mai bine decat achizitionarea catorva item-uri noi cu care sa ne ticsim dressing-ul! Si stii, ce se spune, nu? Hainele nu sunt niciodata destule!

5. Fii perfecta! Femeile care-si plang de mila nu castiga simpatia nimanui, pe cand o femeie independenta, sigura pe ea, care investeste in ea, e ingrijita si are foarte multa atitudine va intoarce mereu capete pe strada! Fii tu insati si bucura-te de viata!

CITEŞTE ŞI Obiceiuri de Ziua Îndrăgostiţilor în lume. Cum sărbătoresc alţii Valentine’s Day