Cum te răzbuni pe bărbaţi, în funcţie de zodia în care sunt născuti. Află ce îi doare cel mai tare

Te-a trădat sau te-a părăsit pur şi simplu fără nicio explicaţie şi ai decis că trebuie să îţi faci singură dreptate? Ei bine, trebuie să ştii care sunt punctele lui slabe pentru ca răzbunarea să îşi atingă scopul.

21 nov. 2015, 12:17
Cum te răzbuni pe bărbaţi, în funcţie de zodia în care sunt născuti. Află ce îi doare cel mai tare

Iata, in functie de zodia in care este nascut barbatul, care sunt cele mai crunte pedepse pe care poti sa i le aplici:

Berbec

Daca e nascut in zodia Berbec, atunci trebuie sa stii ca ceea ce nu suporta cel mai mult sunt situatiile ambigue. Fa-l sa fie confuz, sa nu mai inteleaga daca vrei sau nu sa fiti impreuna, apropie-te, apoi indeparteaza-te de el. Vrea sa controleze totul si neclaritatea asta il enerveaza enorm. O varianta ar fi sa il compari cu un fost iubit ori cu un coleg de munca si sa scoti in evidenta ca celalalt este mai bun.

Taur

Taurul iubeste siguranta alaturi de partenerul de viata. Arata-i ca il iubesti, ca tii la el, apoi brusc devino rece, distanta. Abandoneaza-l pe neasteptate. Spune-i ca esti nevoita sa il parasesti pentru ca prezenta lui alaturi de tine te limiteaza si ca nu poti face si nu poti deveni ceea ce vrei. Spune-i ca simti nevoia de libertate, de experiente noi. Va exploda de nervi mai ales daca te va vedea vesela si mereu pusa pe distractie.

Gemeni

Orgoliul este cel cu care trebuie sa lucrezi pentru ca razbunarea sa iasa ca la carte. Se crede maestrul cuvintelor si al artei sexuale alaturi de care n-ai putea trai decat extazul. Spune-i insa ca n-a fost in stare sa iti satisfaca nici 10% dintre dorinte. Apoi ignora-l. In timp ce vorbeste cu patos, iti povesteste lucruri pe care le considera interesante, ridica-te si pleaca de langa el ca si cum nici nu ai fi bagat de seama ca vorbeste.

Rac

Daca vrei sa te razbuni pe un Rac trebuie sa te legi de familia lui. Isi iubeste mult mama si ai putea sa faci glume pe seama ei sau sa critici felul in care gateste. Il va enerva la culme lipsa ta de apreciere. Si incearca sa pari indiferenta fata de el. Gaseste-ti o preocupare care sa iti tina atentia concentrata, fii distanta. Daca incearca sa iti reproseze asta, fa-te ca nu intelegi si ca, de fapt, problema e la el.

Citeşte mai mult pe ele.ro