Cum te uiţi la Netflix cu subtitrare în română

Dacă tot v-ați făcut abonament la popularul serviciu de streaming, ar fi bine să învățați cum vă uitați la Netflix cu subtitrare în română.

24 ian. 2016, 17:44
Cum te uiţi la Netflix cu subtitrare în română

Mi-am făcut cont la Netflix în urmă cu aproximativ șase luni, timp în care l-am folosit cu diverse trucuri, gen VPN, fake DNS pentru a ocoli restricția de geolocație. În același timp, am sperat că nu va trece foarte mult timp până când va ajunge oficial și în țara noastră. Marea venire s-a produs în urmă cu câteva săptămâni și a fost anunțată oficial de către directorul companiei în cadrul unei conferințe desfășurată la CES 2015.

Problema? Pentru un număr semnificativ de internauți autohtoni, degeaba este disponibilă local platforma online cu un amalgam de filme și seriale, dacă acestea nu sunt accesibile în limba română. În mod oficial, Netflix cu subtitrare în română ar trebui să sosească în câteva luni, poate chiar un an. Procesul de traducere a întregii librării va fi însă foarte lent. Din fericire, între timp, a apărut o soluție neoficială care, chiar dacă implică să urmați câțiva pași, important este că vă rezolvă problema. Astfel, chiar dacă voi știți engleză, vă puteți uita și cu tata la Narcos.

Netflix cu subtitrare în română – care sunt limitările

Soluția pe care o voi detalia mai jos implică utilizarea unei extensii de Google Chrome. Aceasta poartă numele de Super Netflix și poate fi descărcată gratuit folosind acest link de Chrome WebStore. Cel puțin momentan, respectiva extensie nu mai este disponibilă pentru nici un alt browser, indiferent dacă vorbim de Mozilla Firefox, Safari sau Microsoft Edge. În schimb, funcționează la fel de bine pe PC-uri cu Windows sau pe Mac-uri, probabil și pe Linux. Dacă sperați însă să vă uitați la Netflix cu subtitrare în română pe un Android TV Box, Smart TV sau Apple TV, această soluție nu funcționează nativ decât pe un computer. 

 Află cum te poți uita la Netflix cu subtitrare


loading...