Cum trădează zodiile: Cine înfige cel mai adânc cuţitul în spatele prietenilor sau iubitilor

Astrologii susţin că fiecare nativ al zodiacului este predispus, într-o măsură mai mare sau mai mică, să tradeze persoanele apropiate, dacă are motive destul de puternice pentru a face acest lucru.

07 oct. 2014, 06:33
Cum trădează zodiile: Cine înfige cel mai adânc cuţitul în spatele prietenilor sau iubitilor

Cu toate acestea, unii nativi tradeaza fara niciun fel de scrupule, facandu-le placere sa o faca, iar altii au nevoie de motive intemeiate pentru a se manifesta in acest fel.

Asadar, iata cum tradeaza zodiile. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele prietenilor sau iubitilor

BERBEC

Berbecii isi vor trada atat persoanele cu care au o relatie amoroasa, cat si cei mai apropiati prieteni doar daca in urma acestei tradari vor obtine garantia rezolvarii unora dintre cele mai apasatoare probleme ale lor. Vor infige cutitul in spate destul de puternic si se vor asigura ca nu au cum sa fie afectati, cel putin in viitorul apropiat, de razbunarea persoanelor pe care le-au tradat.

Citeşte şi HOROSCOP. Cât de LĂUDĂROŞI sunt oamenii, în funcţie de zodie

TAUR

Taurii sunt predispusi sa tradeze prietenii cei mai apropiati, fiindu-le frica sa tradeze in dragoste. Le este firca sa tradeze in amor din cauza ca, de cele mai multe ori, ei sunt victimele la acest capitol. Insa, fata de persoanele care se considera apropiate lor nu au niciun fel de scrupule. Astfel, in cazul in care au de castigat ceva, de orice natura, se gandesc serios la o tradare pe care o vor justifica cu argumente dupa aceea, pentru a scapa basma curata.

GEMENI

In ciuda faptului ca au personalitate multipla, Gemenii au un cod al onoarei destul de puternic. Nu tradeaza deloc din motive materiale pe nimeni. Singurele momente in care sunt capabili sa tradeze cu adevarat si cand fac acest lucru cat se poate de brutal sunt acelea cand isi dau seama ca nu mai simt absolut nimic pentru persoana pe care o tradeaza. Iar acest lucru se intampla in cazul Gemenilor doar atunci cand se simt neglijati sau nedreptatiti de catre persoana respectiva, in repetate randuri.

Citeşte şi Horoscopul compatibilităţii: Ce zodie este sufletul tău pereche

RAC

Racii sunt nativii zodiacului care nu prea sunt in stare sa tradeze, pentru ca, in primul rand, nu sunt in stare sa minta. Mai mult, sunt niste mincinosi jalnici. Asadar, pentru a evita eventuale situatii in care ar putea fi pusi la perete, chiar daca au ceva de obtinut in urma unei tradari, se vor gandi de 100 de ori inainte sa o faca si de cele mai multe ori vor renunta la idee. Sunt capabili sa tradeze atat in amor, cat si persoane apropiate doar daca de acest lucru depinde sanatatea sau starea de bine a altei persoane importante pentru ei.

LEU

Leii au un cod al onoarei aproape german. Nu tradeaza, preferand sa fie sinceri cand doresc sa faca schimbari radicale in orice relatie. Daca insa sunt tradati si isi dau seama de acest lucru, se vor razbuna crunt, in acelasi fel, deseori chiar mult mai puternic. Cand un Leu ia decizia sa tradeze increderea cuiva, o va face in asa fel incat acea persoana sa fie afecteata permanent de acest lucru.

FECIOARA

Fecioarele se confrunta pe tot parcursul vietii cu tentatii care ii fac pe acesti nativi sa se gandeasca serios la diferite moduri de a trada fie persoana iubita, fie cei mai apropiati prieteni. Motivele care pot impinge o Fecioara catre tradare sunt legate, in general, de garantia unui trai mai bun, mai linistit. Nu este vorba insa despre un trai mai bun din punct de vedere financiar insa, ci mai degraba este vorba despre „starea de bine” generala pe care o pot atinge prin tradarea cuiva care deja a ajuns sa fie un „pion monoton” in viata acestui nativ

Continuarea pe Lyla.ro.