Cum trebuie să te speli pe cap în sezonul rece. Trucul pe care orice român trebuie să îl știe!

Sezonul rece vine cu bătăi de cap în toate domeniile. Pielea devine sensibilă și uscată, mâinile sunt întotdeauna crăpate, iar de la schimbări nu face rabat nici părul.

10 ian. 2022, 14:29
Cum trebuie să te speli pe cap în sezonul rece. Trucul pe care orice român trebuie să îl știe!

Cum trebuie să te speli pe cap în sezonul rece. În acest sens, o cunoscută tik-tokeriță vine cu sfaturi prețioase pe care să le aplici iarna, în ceea ce privește îngrijirea părului.

Cum trebuie să te speli pe cap în sezonul rece. Trucul pe care orice român trebuie să îl știe!

Golab, o tânără cunoscută și apreciată pentru sfaturile sale, a postat pe TikTok un videoclip în care ne arată cum este bine să ne spălăm pe cap în sezonul rece.

Golab vine în ajutor cu sfaturi apreciate de milioane de internauți. Așadar, aceasta spune că trebuie să ne asigurăm că părul este umezit bine și că prima dată se adaugă balsamul.

”Cum spăl părul în timpul iernii, pentru ca acesta să fie mătăsos și sănătos? În primul rând mă asigur că șuvițele sunt umezite îndeajuns de bine înainte de următorul pas. Adaug prima dată balsamul, pe care îl aplic de la jumătatea părului până la vârfuri, fiindcă acest lucru va preveni părul să se usuce de la acțiunea șamponului”, spune aceasta.

Citește și: Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină. Cum poți curăța argintul, inoxul și cuprul cu doar un singur ingredient. Lucrurile tale vor arăta ca noi!
Aceasta spune că șamponul se diluează puțin cu apă și că pe urmă îl aplicăm doar la rădăcini și în zona scalpului. După aceea, se aplică din nou balsamul, care este lăsat că acționeze trei minute.

”Apoi pun șampon în palme, îl amestec puțin cu apă și îl aplic doar la rădăcini, în zona scalpului, în rest am balsam. Pun apoi balsam pe tot părul și las să acționeze trei minute, apoi clătesc totul cu apă rece”, a explicat aceasta pe TikTok.

Metoda pare să fie un adevărat succes pentru Golab, care se poate șlăuda cu un păr bogat, mătăsos și puternic în același timp.

Citește și: Combină o linguriță de argilă cu bicarbonat de sodiu. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl încerce! Rezultatul este uimitor!