Cum va arăta noul centru comercial Mega Mall din Bucureşti FOTO

Publicat: Joi, 16 Aprilie 2015 21:22 // Actualizat: Joi, 16 Aprilie 2015 21:23 // Sursa: romaniatv.net

Lucrările la centrul comercial Mega Mall din Bucureşti sunt pe ultima sută de metri. Inaugurarea va avea loc pe 14 mai.

"Atât noi, cât și partenerii noștri, ne dorim ca bucureștenii să pășească, pentru prima oară, într-un Mega Mall pe măsura așteptărilor, dar și a eforturilor umane și a investițiilor financiare semnificative care s-au făcut în dezvoltarea acestui centru comercial. Tocmai pentru că ne dorim să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumătatea lunii mai", a declarat Sorin Scîntei, Project Manager în cadrul NEP, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală.

Reprezentanţii NEPI susţin că Mega Mall va reprezenta punctul principal de reper al peisajului românesc de retail, din punct de vedere al arhitecturii și design-ului, mixului de magazine și entertainment, accesibilității și a facilităților de parcare.

"Atât design-ul mall-ului, cât și conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piața românească. Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale, dar și vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spațiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării", a completat reprezentantul NEPI.

Mega Mall are o suprafață totală de 230.000 de metri pătrați construiţi. Investiţia totală în acest centru comercial se ridică la 165 milioane de euro.

Demarat în urmă cu doar 1 an şi 2 luni, centrul comercial include peste 3.000 de metri pătraţi de vitrine cu o înălțime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale, cu o suprafață totală de peste 750 metri pătrați, precum şi două luminatoare masive ce acoperă 1.500 de metri pătrați, potrivit b365.ro.

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu Jiu şi alte centre comerciale atat în ţară, cat şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
centru comercial bucureşti mall Bucureşti Mega Mall mega mall bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7627
RON
22 May
noapte 12 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H