Cum va fi nunta ta în funcţie de zodia în care te-ai născut

Vei fi o mireasă preocupată de cel mai mic detaliu sau una care va avea grijă ca ziua nunții să fie cea mai frumoasă din viața ei? Află cum va fi nunta ta în funcție de semnul tău zodiacal.

09 mart. 2015, 09:22
Cum va fi nunta ta în funcţie de zodia în care te-ai născut

Berbec

Ziua în care vei îmbrăca rochia albă de mireasă va fi una deosebită, pe care invitații nu o vor uita niciodată. Întrucât ești o fire spontană, nu ar fi de mirare să ai parte de o nuntă originală, cum ar fi una într-o locație exotică. Dacă bugetul nu-ți va permite să spui da pe meleaguri străine, atunci cu siguranță vei alege un hotel modern, cu o grădină spectaculoasă.

Citeşte şi HOROSCOPUL de primăvară. Zile norocoase la bani şi în dragoste, în funcţie de zodie

Taur

Nativele din această zodie preferă nunțile clasice și elegante. Locația va fi una rafinată, cum ar fi un conac boieresc, iar accentul va fi pus pe mâncare și băutură. În ceea ce privește muzica, de la recepție nu va lipsi o formație de muzică clasică, precum și o călătorie printre cele mai iubite melodii din toate generațiile.

Citeşte şi Top zodii pretenţioase la sex

Gemeni

Cu siguranță că nunta ta va fi una mare, deoarece vei dori nu doar să-ți înviți familia și cei mai apropiați prieteni, ci și amici, doar pentru că vrei ca toată lumea să împărtășească bucuria ta. Locul perfect este o grădină sau o sală mare de recepție, astfel încât pe ringul de dans să aibă loc atât invitații, cât și scena pentru muzica live. Este bine să-ți urmărești cu grijă cheltuielile, deoarece nu vrei să-ți strici ziua din cauza costurilor prea ridicate.

Predicțiile pentru celelalte zodii le găsești aici.