Cum va fi VREMEA de PAŞTE. Prognoza meteo pe trei luni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele trei luni, care include şi aprilie, când vor fi sărbătorile de Paşte.

23 ian. 2015, 11:20

PROGNOZA METEO FEBRUARIE. Temperaturile medii lunare vor fi, in general, apropiate de normele climatologice, exceptand regiunile vestice, sudice si sud-estice, unde local se vor situa peste aceste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in general in limite normale in zonele estice si sud-estice, iar in restul teritoriului vor fi excedentare.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: NINSORI, ploi şi VISCOL în următoarele zile

PROGNOZA METEO MARTIE. Temperatura medie lunara a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice, posibil local mai ridicate in sud si sud-est, dar si mai coborate in centrul si nord-vestul teritoriului.

Precipitatiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii.

PROGNOZA METEO APRILIE. Valorile medii ale temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil mai scazute, local, in vestul, sudul si nord-estul tarii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale pe areale din sudul si estul tarii si vor depasi aceste medii in restul teritoriului.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile


loading...