Cum va fi vremea în minivacanţa de la începutul lunii mai. Actualizare în timp real de la AccuWeather

Românii se pregătesc de prima minivacanță din 2024, care pică în perioada 1 – 6 mai. 1 mai, ziua internaţională a muncii, pică miercuri, joi 2 mai este "punte", ziua de vineri 3 mai este liberă pentru că este Vinerea Mare, iar luni 6 mai este a doua zi de Paști.

02 apr. 2024, 12:33
Cum va fi vremea în minivacanţa de la începutul lunii mai. Actualizare în timp real de la AccuWeather

Cum va fi vremea în minivacanţa de la începutul lunii mai. În general, toată luna mai va fi una generoasă din punct de vedere al temperaturilor, făcând trecerea la sezonul estival. Aversele vor fi rare, în Capitală, cu precădere în zilele de vineri 3 mai și la sfârșitul lunii (29-31 mai, când vor fi descărcări electrice), anunță AccuWeather.

Pentru perioada 1-6 mai 2024, vremea va fi călduroasă, cu temperaturi în jur de 23 de grade Celsius pe 1 mai (miercuri). Ulterior, temperaturile vor varia între 19 și 22 de grade Celsius în restul zilelor (joi, vineri, sâmbătă și duminică), cu 19 grade Celsius în ziua de marți, 6 mai.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Lună cu inversiuni termice, furtuni electrice şi soare dogoritor. Cum va fi vremea de 1 Mai şi Paşte la munte şi la mare

Citeşte şi: Prognoza meteo 1 – 14 aprilie 2024. Cum va fi vremea în fiecare regiune a țării în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în celellate minivacanţe din 2024:

15-18 august 2024: în această perioadă, fiind la jumătatea lunii august, se așteaptă temperaturi calde, caracteristice sezonului estival, însă nu avem detalii specifice despre această perioadă în cadrul prognozei.

25-29 decembrie 2024: la final de decembrie, în minivacanța de Crăciun, se anticipează temperaturi mai scăzute, caracteristice sezonului rece, însă, similar cu minivacanța din mai, detalii specifice despre această perioadă nu sunt disponibile în cadrul prognozei.

Este important de menționat că prognozele meteo pot suferi modificări și actualizări în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, deci este recomandat să verificați în mod regulat informațiile actualizate pentru a fi pregătiți corespunzător.