Harta interactivă cu ciclonul de deasupra României. Un nou episod de răcire accentuată începe de joi

Carpaţii Orientali şi Moldova se află sub cod galben de ninsori până luni seara, la ora 22.00, dar răcirea vremii va continua până la finalul acestei săptămâni, când temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț. Ninsoarea va continua, în Muntenia, Moldova și Dobrogea, dar și în unele zone din Transilvania.

19 nov. 2018, 15:02
Harta interactivă cu ciclonul de deasupra României. Un nou episod de răcire accentuată începe de joi

În întreaga ţară este în vigoare o informare meteorologică ce vizează polei, precipitaţii moderate cantitativ, până marţi la ora 10.00. În intervalul menţionat se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte şi predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a ţării şi în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăşi 70…75 km/h.

Citeşte şi Vârful lui Roman, cea mai nouă pârtie de schi din ţară, se va deschide pe 1 decembrie

Potrivit windy.com, de joi vom asista la o răcire accentuată a vremii în jumătatea estică a României şi cea mai mare a României, abia de duminică temperaturile revenind la valori pozitive, apropiate de mediile specifice perioadei din calendar.

Harta interactivă cu evoluţia temperaturilor, precipitaţiilor, vântului. Parametrii se schimbă din partea dreaptă a ecranului: