Cum vă protejați gadget-urile mult iubite? Cu accesorii potrivite, de la PadForce

Trăim vremurile în care telefonul mobil pare să fie unul din cele mai importante lucruri pe care le luăm cu noi oricând, când preferăm să stăm cu căștile în urechi chiar și când ne plimbăm pe stradă.

12 ian. 2022, 14:55
Cum vă protejați gadget-urile mult iubite? Cu accesorii potrivite, de la PadForce

Dar la rândul lor, aceste bunuri ajung să fie deteriorate, sub amprenta timpului, a uzurii. De accesoriile necesare pentru acestea vă puteți baza pe PadForce.

Folii pentru telefoane

De când au apărut acele telefoane nu doar smart, ci și cu ecrane wide, a apărut și inevitabila problemă legată de protecția ecranului. Știm cu toții beneficiile acestor folii telefoane, la fel de bine cum știm că există diverse, pe categorii de preț și de calitate. Regăsim la PadForce astfel de produse, din linia premium. Sunt compatibile cu diverse modele de iPhone și au un preț rezonabil, dacă ne gândim și la avantajele pe care le aduc cu ele.

Aceste folii protectie telefoane sunt, de fapt, sticlă de protecție, transparentă, gamă de accesorii la care în această perioadă există reduceri de până la 69%.

PadForce vă dă soluții și în privința căștilor 

Dacă dețineți o pereche de căști de la brand popular însă sunt deja semne de uzură la acestea – adesea la buretele lor sau la protecția de silicon, dacă vorbim de căștile in-ear – la PadForce veți regăsi accesoriile care vă ajută să readuceți la viață setul de căști.

Mai mult decât atât, chiar și când căștile nu sunt încă uzate, ci perfect funcționale, un mic upgrade poate fi de dorit. Căci dacă sunteți gamer poate și experiența sonoră contează enorm în timpul jocului. Sau pur și simplu nu vă mulțumiți cu puțin și veți dori poate să aveți căștile nu doar funcționale, ci și comod de purtat. Iar pentru asta bureții de la PadForce sunt o recomandare.

În loc de bureții obișnuiți ce ați spune să faceți un upgrade cu cei de calitate, poate chiar cu gel de răcire? Asta va însemna că, atunci când purtați căștile, veți avea senzația de răcoare. Căci de încins, știți cum e, mai ales după ore îndelungi când purtați căștile. O altă variantă este a căștilor cu înveliș de catifea. Sunt fine și la purtare vă dau acea senzație de cozy. Parcă nici nu ați purta căști, acele accesorii ce vă apasă pe lobul urechii.

Un alt tip de upgrade pe care îl puteți face se referă la faptul că buretele căștilor îl puteți avea din piele naturală. Vor rezista mai mult și mai bine grație materialului. Astfel de produse le veți găsi la padforce.ro.

Cum comandați 

Produsele dorite sunt la un click distanță. Stocul este vizibil în pagina oficială padforce.ro. Tot aici regăsim și cabluri audio, benzi pentru căști sau dopuri, pentru căștile in-ear.

Fiecare produs este detaliat prezentat, astfel încât să regăsiți variantele de accesorii compatibile cu tipul de căști deținute. Fie că sunt cele Sony, Logitech sau orice alt brand, căștile își arată uzura în timp. Sau vin proiectate încât să fie confortabile la purtare, însă, se pare, se poate mai bine de atât. Descoperiți, deci, la PadForce variantele pe care la aveți pentru upgrade sau pentru a remedia o problema estetică a căștilor.