Cum vor sta zodiile pe plan sentimental în următoarea perioadă. Unii nativi și-ar putea găsi jumătatea

Zodiile ar putea să aibă surprize mari pe plan sentimental. Unii nativi ar putea să își găsească jumătatea, în timp ce alții ar putea să o piardă dacă nu sunt atenți.

19 mai 2023, 17:58
Cum vor sta zodiile pe plan sentimental în următoarea perioadă. Unii nativi și-ar putea găsi jumătatea
Zodiile care vor avea noroc pe plan amoros

Anul acesta are surprize mari pentru o parte din zodiile din horoscop, mai ales pe plan sentimental. Unii nativi își vor găsi jumătatea, dar alții primesc vești mai puțin bune în acest sens.

Zodiile și norocul în dragoste

Berbec

Berbecii au șanse mari să își găsească jumătatea, dacă sunt singuri. Cei care sunt deja într-o relație au șansa de a o repara, dacă au avut parte de perioade tumultoase în ultimul timp. Nativii vor fi dispuși să facă compromisuri pentru a-și salva căsnicia. Pot apărea și progrese care vor duce relația la următorul nivel.

Taur

Astrele prevestesc lucruri bune pe plan amoros pentru Tauri. Anul acesta lucrurile vor merge fără probleme pentru ei. Cei care sunt singuri își vor găsi alesul inimii, dar trebuie să fie atenți și să nu facă compromisuri pentru persoana nepotrivită. Nu sunt excluse nici pasiunile și aventurile trecătoare.

Gemeni

Gemenii vor fi destul de negotărâți. Vor să fie mai mult singuri, pentru că nu sunt mulțumiți de punctul în care se află într-o relație. Ar putea începe o relație în a doua jumătate a anului, pentru că se vor sătura, la un moment dat, de singurătate. Lucrurile sunt liniştite pentru cei care se afla într-o relaţie de cuplu de ani de zile.

Rac

Racii au extrem de mare noroc în dragoste anul acesta. Cei aflaţi într-o relaţie vor solicita mai mult ajutor sau sprijin din partea partenerilor de viaţă, în diverse situaţii. Căsătoria este unul dintre paşii pe care îi vor face nativii zodiei Rac. Familia o să vă ofere sprijin în această decizie.

Citește și: Horoscop 20 mai 2023. Zi supraîncărcată cu optimism pentru toate zodiile

Leu

Leii care nu se află deja într-o relație își vor găsi, în sfârșit, partenerul ideal. Cei care se afla în relaţii de cuplu trebuie să aloce mai mult timp de a petrece în doi. Cei care sunt căsătoriţi deja, pot lua decizia de a-şi mări familia.

Fecioară

Dacă nativii zodiei Fecioară abordează bine planul sentimental, pot ajunge la căsătorie. În acest an mulţi nativi pot mare noroc în dragoste! Partenerul potrivit poate apărea exact când nu vă aşteptaţi.

Balanță

Balanțele pot avea o viaţă amoroasă înfloritoare. Veţi avea o putere de seducţie mare şi puţini vor fi cei care vor rezista. Dacă sunteţi îndrăgostit de cineva, acum este momentul de a face pasul cel mare. Alte persoane pot reaprinde o relaţie din trecut, în încercarea de a mai da o şansă. Pot simţi că au nevoie de o pauză, dacă nu vor să înceapă o nouă relaţie de dragoste.

Scorpion

Scorpionii vor avea o viaţă amoroasă exceptională. Veţi avea şansa de a experimenta iubirea devotată și dedicată. Pot exista momente de tensiune sau chiar incompatibilitate cu partenerul. Certurile sau neînţelegerile apărute la jumătatea anului, pot duce la o separare temporară. Încercaţi să nu vă sufocaţi partenerii şi oferiţi-le independență.

Săgetător

Săgetătorii se pot simţi constrânşi sau lipsiţi de libertate, în viaţa amoroasă. Cei care se află într-o relaţie de cuplu, vor avea mai multă înţelegere din partea partenerului de viaţă. Totuşi, vă este recomandat să sprijiniţi partenerul de viaţă, dacă trece prin situaţii dificile. Călătoriile o să vă ajute să consolidati relaţia.

Citește și: Zodiile care devin experte în despărțiri și probleme în dragoste. Mihai Voropchievici: „Nu își irosesc timpul făcând lucruri inutile. Nu au timp de pierdut, niciodată”

Capricorn

Capricornii s-ar putea să înceapă o nouă relaţie de cuplu. Alţi nativi îşi vor consolida relaţia de cuplu şi vor avea gânduri de căsătorie. otuşi, pentru Capricornii căsătoriţi, acest an este unul fericit. Pot apărea unele conflicte, dar nu neapărat ceva major.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor avea un an fără evenimente majore. Viaţa amoroasă va începe să crească începând cu luna iulie 2023. O nouă dragoste poate fi benefică pentru unii nativi, pentru a se vindeca de rănile trecutului. Totuşi, mulţi nativi ai acestei zodii au şanse de a ajunge în faţa altarului.

Pești

Peștii vor primi sprijin din partea partenerilor de viaţă, pe tot parcursul anului. Vă veţi simţi preţuiţi mereu atunci când vă arătaţi intenţiile bune. Relaţiile de cuplu sunt bine aspectate în acest an. Potențialii parteneri pot fi atrași de voi mai ales dacă manifestaţi loialitate. Este posibil să puteți petreceţi timp de calitate cu partenerul de viaţă, pe parcursul anului. Unele obstacole ale vieţii de cuplu pot fi depăşite cu mult calm.