Cumpărătorii au fost ÎNGROZIŢI: Vezi ce avea un SUPERMARKET de vânzare în CONGELATOARE FOTO

Un supermarket din Norvegia a recurs la o glumă macabră care a şocat cumpărătorii. Astfel, în congelatoarele din toate magazinele din ţară au fost scoase spre vânzare membre umane, mâini şi picioare, din cauciuc. Cu toate acestea, păreau atât de reale încât copiii s-au speriat când le-au văzut.

31 oct. 2013, 13:07

Conducerea lanţului de supermarketuri Europris din Norvegia a fost obligată să îşi ceară scuze public cumpărătorilor, după ce au organizat o glumă macabră pentru Halloween, punând diferite membre umane false în congelatoare, alături de carne, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cea mai ÎNFRICOŞĂTOARE COSTUMAŢIE de Halloween. Vezi cum a reuşit o GRAVIDĂ să ŞOCHEZE FOTO

Primii care s-au speriat au fost copii veniţi în magazine alături de părinţi pentru a-şi cumpăra costume pentru sărbătoarea păgână. La doar câteva ore după ce sute de plângeri au început să vină la adresa supermarketurilor, conducerea a fost obligată să scoată produsele false de la vânzare.

Citeşte şi HALLOWEEN 2013. Care sunt originile celei mai înspăimântătoare sărbători

Nu am vrut să cauzăm neplăceri, mai ales copiilor, aşa că am scos toate produsele de pe rafturi imediat„, a declarat Knut Spaeran, purtătorul de cuvânt al lanţului de magazine.

Cu toate acestea, clienţii au fost dezamăgiţi şi regretă că au intrat în magazinele respective.