Cumplit! Vedetă din România mutilată de o boală rară

Vedetă mutilată de o boală rară! Mulți au crezut că a exagerat cu operațiile estetice, însă cântăreața Xonia susține că este o problemă medicală. Până și fanii spun că este de nerecunoscut după ce fața i s-a umflat.

27 oct. 2019, 15:43

Xonia a fost acuzată că şi-a făcut prea multe operaţii estetice, însă vedeta neagă această variantă. Ea a oferit primele declarații pe marginea subiectului.

Cântăreața a ajuns de nerecunoscut. Artista s-a ales dintr-o dată cu faţa umflată, iar acest lucru nu poate fi pe seama luării în greutate, deoarece silueta ei arată în continuare bine. Xonia spune că o problemă medicală şi că a făcut și analize în acest sens, iar acum așteaptă părerea medicilor.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața aşa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a declarat Xonia.

Deși Xonia susține că de data aceasta nu a intervenit în zona feței, aceasta și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe intervenții estetice: s-a operat la nas, și-a mărit buzele și de zvonește, de asemenea, că și-ar fi injectat și pomeții.

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, spunea Xonia.