Cunoscuta actriţă americană Whoopi Goldberg a lansat o linie de produse cosmetice pe bază de canabis

Cunoscuta actriţă americană Whoopi Goldberg a lansat, la San Francisco, o linie de produse cosmetice realizate pe bază de canabis, care sunt destinate femeilor, au scop medicinal şi vor fi comercializate începând din aprilie, relatează joi ziarul ”El Pais”.

01 apr. 2016, 08:28
Cunoscuta actriţă americană Whoopi Goldberg a lansat o linie de produse cosmetice pe bază de canabis

Vrem să dăm o alternativă celor care suferă de dureri menstruale, a explicat vedeta de 60 de ani, precizând că noile produse au fost realizate în colaborare cu firma Maya Elisabeth, creatoarea OM EDIBLES, o firmă care fabrică produse alimentare cu marijuana.

Noua companie, numită ”Whoopi & Maya Brand”, a fost fondată cu ajutorul financiar al unor rude şi prieteni şi va oferi săpunuri, balsamuri şi esenţe de baie.

Fumatul este bun, dar multe femei nu vor să fumeze şi apoi să meargă la serviciu”, dar aceste produse ”pot fi purtate în geantă”, a explicat deţinătoarea unui Oscar pentru rolul ei secundar din filmul ”Ghost” ( ”Fantoma mea iubită”).

Aceasta nu este prima dată când ea vorbeşte deschis despre calităţile canabisului. Dacă o femeie se simte rău, ”poate să se dea cu puţin balsam de abdomen sau pe spate”, iar apoi, când ajunge acasă, ”face o baie şi bea un ceai”, a explicat ea, precizând că i-a venit ideea lansării acestor produse după ce a văzut cât de mult suferă unele dintre nepoatele sale din cauza durerilor menstruale.

Marijuana este o sursă de venituri legale şi pentru un alt actor american, Woody Harrelson. El a anunţat, în luna februarie, că se numără printre cele 66 de persoane care au cerut autorizaţie pentru comercializarea acestui drog în scopuri medicinale în Hawaii.

De asemenea, controversatul rapper Snoop Dogg a declarat, în noiembrie 2015, că va pune pe piaţă propria sa marcă de produse din canabis, numită ”Leafs by Snoop”. Produsele — care includ atât frunze pentru consumul regulat, cât şi ciocolată şi bomboane — se vor vinde în statul american Colorado, unde marijuana se poate cumpăra legal pentru uz recreativ.