Cunoscuta creatoare de rochii Maria Lucia Hohan, viaţă à la Emmanuelle! Dezvăluiri incredibile: „Pe parcursul relaţiei oficiale a avut cel puțin 10 infidelităţi” EXCLUSIV

"Scandalul Hohan" continuă! Mărturii șocante despre viața tumultoasă pe care faimoasa creatoare de modă Maria Lucia Hohan ar fi trăit-o, în paralel cu relația oficială ce se derula cu IT-istul Adrian Stănescu, cuplul având și doi copii mici împreună.

27 nov. 2022, 10:13
Cunoscuta creatoare de rochii Maria Lucia Hohan, viaţă à la Emmanuelle! Dezvăluiri incredibile: „Pe parcursul relaţiei oficiale a avut cel puțin 10 infidelităţi” EXCLUSIV
Cunoscuta creatoare de rochii Maria Lucia Hohan, viaţă a la Emmanuelle! Dezvăluiri incredibile: "Pe parcursul relaţiei oficiale a avut cel puțin 10 infidelităţi"

Acuzații nemaiauzite despre designerul Maria Lucia Hohan, demascată că, practic, ar fi dus o viață dublă timp de 11 ani!

Martorul Alexandru T. este bărbatul care a depus mărturie oficială în procesul de „rupere a logodnei” ce are loc între  foștii parteneri de viață, designerul Maria Lucia Hohan și IT-istul Adrian Stănescu. Alexandru T. a detaliat la Tribunal tot ceea ce s-ar fi petrecut între Maria Lucia Hohan și bărbații de care s-a folosit, ca să-și înșele în mod constant logodnicul, pe Adrian Stănescu. Dezvăluirile fără perdea făcute de Alexandru T. sunt de-a dreptul șocante, aruncând o uriașă pată pe reputația designerului. Practic, este devoalată o întreagă „carieră erotică” pe care Maria Lucia Hohan și-a construit-o fără jenă, chiar cu voluptate, în timp ce era logodită și mamă a doi copii! Aventurile acesteia ar face-o invidioasă până și pe „regina” Emmanuelle, cea mai cunoscută actriță de filme erotice din lume.

Alexandru T., martor în procesul de „rupere a logodnei”: „Au fost cel puțin 10 aventuri în 11 ani de relație!”

Iată, în exclusivitate, mărturiile lui Alexandru T. despre Maria Lucia Hohan în fața instanței, declarații pe care le-a reconfirmat și pentru RTV: „Acestei femei nu i-a păsat nicio clipă de relație, de casă, de familie… Sincer, eu n-am mai auzit de așa ceva, până și filmele sunt pistol cu apă pe lângă ce s-a petrecut în acestă familie. Infidelitățile descoperite de Adrian Stănescu, logodnicul ei,  sunt nenumărate… Nu-mi dau seama cum mai funcționează băiatul ăsta. Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie… au fost cel puțin 10 aventuri în 11 ani de relație!„.

Îi dădea mesaje amantului, când ea se logodea

Îndrăgostit lulea, dar înșelat la foc automat fără să știe, IT-istul Adrian Stănescu a luat decizia să se logodească cu prea-focoasa lui iubită, Maria Lucia Hohan, cu care are un băiețel și o fetiță. Fixându-și emoționat ochelarii, a cerut-o în căsătorie, iar diva a acceptat cu un zâmbet larg… „Mărturiile mele ar lăsa cu gura căscată pe orice român care mai are un dram de decență… În ianuarie 2010, în timp ce Adrian Stănescu îi cumpăra entuziasmat inelul de logodnă, ea acceptând propunerea, Maria Lucia Hohan vădea o lipsă totală de scrupule și avea o aventură chiar cu un prieten de-al lui!! Unul… Klingh, Klinch… În timp ce Stănescu alerga prin magazine după inel, viitoarea lui soție îi trimitea mesaje fierbinți de dragoste amicului propriului logodnic. Asta în condițiile în care femeia îi sărise de gât lui Stănescu, când acesta o ceruse de nevastă. Ce să mai înțelegi din telenovela asta?„, și-a continuat declarațiile, în tribunal, martorul Alexandru T.

Lungul șir de amantlâcuri și de momente fierbinți petrecute în afara relației, cu bărbați pe care îi cunoștea mai mult sau mai puțin, a continuat în forță pentru „Emmanuelle de România”

Mai exact, explică Alexandru T., în vara lui 2013, creatoarea se bucura de atingerile unui alt bărbat. „În iunie 2013, Maria Lucia Hohan, în loc să meargă în vacanță cu copiii, alături de logodnicul Adrian Stănescu, a preferat o aventură cu un alt nenic„, mai povestește Alexandru T.

Conform mărturiilor sale, făcute oficial la Tribunal, pe Maria Lucia Hohan nu doar că n-o mai interesa niciun fel de viață de familie, dar ajunsese și la un grad de cinism revoltător în ceea ce-l privește pe partenerul de viață. În timp ce încornoratul Adrian Stănescu era bolnav în România, noua Emmanuelle își căuta alinarea la Paris, Orașul Luminilor.

În octombrie 2015, Maria Lucia Hohan avea o relație very hot cu un francez. Incredibil, dar adevărat, la acea vreme Adrian Stănescu era în convalescență după o operație complicată la plămâni, moment critic în care a fost la un pas să își piardă viața! El era acasă, abia se ținea pe picioare, avea grijă de copii, ea avea grijă de amant… la Paris„, a mai povestit în instanță martorul Alexandru T., declarații reconfirmate, în exclusivitate, și pentru RTV. „Tot la Paris a mai găsit un fante de ocazie, în ianuarie 2019„, a afirmat, în continuare, Alexandru T.

Maria Lucia Hohan – „Emmanuelle de România”, și „Lista rușinii”

Dealtfel, la procesul de „rupere a logodnei, iubitul multi-înșelat a depus la dosar o listă de aventuri ale fostei partenere de viață, care parcă nu se mai termina, și cu privire la care Stănescu susține că ar avea dovezi „beton”!

Iată cum arată, păstrând și detaliile picante de la dosar, această „Listă a rușinii”

Martie 2008 – Lucian Ghitescu și Stelios,  sex în grup cu prieteni și cunoscuți de-ai mei

Mai 2008 – Avi Shloush (prieten de-al meu),

Iulie – Noiembrie 2008 -Lucian Ghitescu (prieten de-al meu), București

Iulie 2009 – Harold van den Straten, Londra

Ianuarie 2010 – Niklas Klingh (prieten de-al meu) – în timp ce îi cumpăr inel de logodnă și acceptase să ne logodim și căsătorim, ea îi dădea mesaje de dragoste amicului meu

Iunie 2010 – Sorin Boureanu (prieten apropiat de-al sotului) – fratele fostului politician Cristian Boureanu

Iunie 2013 –  X (necunoscut) (în locul vacanței cu copiii)

Octombrie 2015 –  Ilan DeLouis, Paris (în timp ce soțul era în convalescență după o operație la plămâni în care era să își piardă viața și rămăsese acasă să aibă grijă de copii),

Ianuarie 2019  – Claudio De Lunas, Paris

Martie 2019 – Manuel Costescu, Londra (în loc să vină cu copiii la concursul de ski)„.

Culmea: Adrian Stănescu a vrut să o ierte!

Cu toate acestea, de dragul copiilor, Adrian Stănescu a vrut chiar s-o ierte pe infidela parteneră! Fire mai blajină, colegii chiar râd pe la spatele lui că e „cam bleguț ochelaristu'”, Stănescu a vrut să mai dea o șansă relației. „Pentru a le oferi băiețelului și fetiței o copilărie liniștită, Stănescu a încercat să treacă peste toate aceste episoade de infidelitate. Era dispus să șteargă tot cu buretele doar să fie bine„, și-a continuat declarațiile spectaculoase Alexandru T., martorul-cheie din procesul de rupere a logodnei dintre cei doi.

Doar că, la un moment dat, lucrurile s-au înrăutățit considerabil. De parcă, oricum, n-ar fi fost destul de revoltătoare și până atunci…

Are din nou cuvântul martorul Alexandru T.: „În martie 2019, copiii lui Adrian Stănescu și ai Mariei Lucia Hohan aveau un concurs de schi, la care-și doreau enorm să mergă. Deși părinții trebuiau să ajungă la Londra, într-o călătorie de afaceri, Adrian Stănescu a renunțat și a ales să meargă cu cei mici la schi. Pentru ei era foarte important acel concurs, iar tatăl a înțeles asta… Mama, însă, a insistat că trebuie să meargă neapărat la Londra! Pe ea n-o interesau dorințele copiilor, o incita doar probabilitatea unor alte aventuri erotice. Și, se pare… a avut noroc!”.

FOTO: În timp ce mama se distra pe la Londra, tatăl mergea cu copiii la concursul de schi

Adrian Stănescu: „În drum spre aeroport au mai făcut o oprire pentru o partidă scurtă

Ce s-a întâmplat mai apoi la Lodra, detaliază chiar iubitul înșelat, Adrian Stănescu, în cererea de rupere a logodnei. „La doar două ore după ce s-a cunoscut cu un coleg, imediat după conferință, Maria Lucia Hohan și-a continuat fără jenă infidelitățile față de mine, față de familie. După conferință, Hohan nu a mai avut răbdare, l-a luat pe sus pe noul iubit de ocazie și l-a dus în camera de hotel pentru o noapte fierbinte. A doua zi, Maria Hohan îl ademenește din nou pe colegul loverboy să părăsească mai devreme conferința, pentru încă o partidă rapidă de sex, o scurtă oprire în drumul spre aeroport. Când ajunge înapoi acasă, la București, onorabila femeie de afaceri, care muncea din greu pe la conferințe, avea bărbia julită, mușcată, în urma săruturilor pătimașe, fapt care o și dă de gol logodnicului Adrian Stănescu. Pusă în fața evidențelor, Maria îi recunoaște nonșalant bărbatului ei că a avut o aventură la Londra. Însă „nereușită”, mi-a precizat cu cinism aceasta„, detaliază logodnicul încornorat.

Creatoare cu tupeu: Maria Lucia Hohan i-a recunoscut infidelitățile

Adrian Stănescu a descoperit 10 infidelități pe parcursul relației pe care au avut-o, dintre care, dacă vă vine să credeți, minimum 5 au fost chiar cu prieteni sau apropiați de-ai lui. După ce a mai descoperit alte aventuri din trecut, pe tot parcursul relației, de la început și până la sfârșit, în ciuda eforturilor lui de a o ierta și a trece peste aceste episoade, a fost practic imposibil„, a concluzionat martorul Alexandru T.

Culmea, pusă în fața tuturor dovezilor irefutabile, Maria Lucia Hohan nici măcar nu a negat! Dimpotrivă, l-a înfruntat pe bărbatul căruia îi făcuse doi copii și care o ceruse în căsătorie, recunoscându-i fără niciun fel de rușine că ea preferă să facă sex cu cât mai mulți parteneri decât să se ocupe de familie sau copii.

Maria Lucia Hohan recunoaștea că ea nu e o mama casnică și nu crede în familia tradițională. Spunea că prioritatea și dorința ei în viață este să călătorească, să meargă la petreceri și să facă sex cu cât mai mulți parteneri, să aibă aventuri cu necunoscuți„, mai spune Alexandru T.

Maria Lucia Hohan: „Ești doar un infractor trist în sandale

Ea a părăsit domiciliul conjugal, chiar și când Adrian Stănescu o ruga să găsească o cale de conviețuire, chiar și distantă, dar să fie în interesul copiilor. Maria Lucia Hohan, însă, l-a umilit și l-a batjocorit, adresându-i vorbe disprețuitoare. Îi spunea așa: „Ești doar un infractor trist în sandale, care tot voia să se căsătorească cu mine chiar și când știai că eu vreau să fac sex cu alții„. Și i-a recunoscut apoi toate infidelitățile„, mai șochează Alexandru T. în mărturiile de la Tribunal.

La dosarul procesului de rupere a logodnei, Adrian Stănescu a detaliat, dealtfel, cu lux de amănunte (vezi mai sus) toate infidelitățile Mariei Lucia Hohan, care se pare că l-a înșelat pe bandă rulantă. Lista de amantlâcuri este lungă și… exotică, conturând un portret moral deplorabil al unei mame cu doi copii. Mai degrabă, pare că Maria Lucia Hohan are nevoie de ajutor de specialitate, aventurile ei fără limită frizând patologicul.

Conversații pline de vulgarități cu tatăl copiilor: „Nu există legislație pe supt, nu suntem în Califatul Islamic

După ce a fost pusă în fața evidențelor, Maria Lucia Hohan, tupeistă din cale-afară, l-a călcat iarăși în picioare pe Adrian Stănescu, naivul ei logodnic. Acesta i-a reproșat că poate să pună copiii în pericol, din punct de vedere al sănătății, din cauza deselor ei escapade cu necunoscuți.

Adrian Stănescu: „Ai pus copiii in pericol„.

Maria Lucia Hohan: „Nu exista legislatie pe supt p… Nu suntem în Califatul Islamic!„, i-a replicat fără jenă aceasta.

FOTO: Conversațiile pe Whatsapp, fără perdea, în care Maria Lucia Hohan îi recunoaște practic iubitului că ea nu este o femeie de casă

În timp  ce pe partenerul său îl repezea, Maria Lucia Hohan se pregătea să își răsfețe amanții cu mesaje fierbinți…

Visez sa am orgasm în gura ta și să mă sorbi tot și să mă bei tot și să mă săruți încontinuu… asta e fantezia mea pentru începutul nopții„, scria loverboy-ul de ocazie, iar designerul îi răspundea pe măsură.

Iubirea mea, normal da, de asta vii. Sa mă ai! M-am oferit singură. Îți desfac cureaua de la Jeans, și te strâng cu mâna… Și după, mă apropii. Și te sărut și te ling… Și te acopăr cu buzele mele… Și după, mă întorc cu spatele și te las să-mi ridici rochia… O să mă strângi și fii în mine, o sa înnebunesc de plăcere doar că… trebuie să fug să ajung la școala copiilor acum„, venea replica plină de pasiune, dar și pe alocuri comică, a înfierbântatei Mariei Lucia Hohan😊.

„Emmanuelle de România”, discuții interzise minorilor cu prietenele ei: „Recunosc, sunt o curvă… Ha, ha, ha!

În procesul dintre Adrian Stănescu și Maria Lucia Hohan, tatăl încornorat a depus și o serie de conversații interzise minorilor, pe WhatsApp, dintre pofticioasa creatoare de modă și prietenele ei. Maria Lucia Hohan vorbește cu o lejeritate uimitoare despre propria promiscuitate sexuală.

Printre discuțiile cu amicele ei, „Emmanuelle de România” face și o serie de dezvăluiri șocante. Printre altele, se și autocaracterizează, amuzată și încântată probabil de ceea ce trăiește.

– „Să nu afle dracu’ copiii că mama lor e cam destrăbălată…”

– „Poate la nervi mă combin cu unul și o să fiu curvă europeană”

– „O să mergem la New York să petrecem… copii ne vor urâ, dar asta este. Curvele… hahaha”

– „Eu nu sunt o mama casnică și urăsc limitările familiei cu copii”

– „S-a împlinit fix o lună de când i-am făcut mărturisirea lui Adrian și mi s-a schimbat practic viața. Mi-am recăpătat sper viața… am preluat ownership pe viața mea cu asumarea faptului că sunt o curvă…”

– „Eu mereu am vrut cu 2 sau mai mulți (bărbați)… și am făcut 2 copii în schimb”

– „Iar Adi (n.r. – Stanescu) e aici și se dă cu capul de pereți and we almost had it all. La cât plâns lately ca un cretin iar eu sînt f happy, am slăbit vreo 3 kile… a fost super la Londra, m-am simțit așa bine fără Adi și copii și casă”.

A îmbrăcat multe vedete internaționale

Creaţiile Maria Lucia Hohan s-au bucurat, cu ani în urmă, de un succes deosebit în afara ţării, fiind purtate de vedete internaționale, în cele mai diverse ocazii, de la dineuri la Casa Albă, la Globurile de Aur, pictoriale sau chiar premiile Oscar.

Printre celebritățile de la noi care au apelat la serviciile ei se numără nume cunoscute precum Inna, Antonia sau Brigitte Pastramă. Dar adevărata consacrare a brandului MLH a venit peste hotare, în momentul în care Jennifer Lopez, Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Natasha Bedingfield, Kelly Osbourne și multe alte dive de la Hollywood i-au purtat ocazional creațiile. Momenul de vârf a fost la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle, unde superba Caroline Greenwood, soția cunoscutului jucător de rugby Will Greenwood, a etalat o rochie verde smarald marca Maria Lucia Hohan, care a făcut furori și în presa de specialitate.