CUPA DAVIS. Copil, Mergea şi Tecău, în echipa României pentru meciul cu Zimbabwe. Când şi unde se joacă meciul

CUPA DAVIS. Jucătorii Marius Copil, Dragoş Dima, Horia Tecău, Florin Mergea, Filip Jianu şi Edris Fetisleam au fost convocaţi în echipa României pentru meciul cu Zimbabwe, programat în 5-6 aprilie, în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

26 mart. 2019, 14:28
CUPA DAVIS. Copil, Mergea şi Tecău, în echipa României pentru meciul cu Zimbabwe. Când şi unde se joacă meciul

CUPA DAVIS. „Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, a convocat, oficial, pentru întâlnirea cu Zimbabwe din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, pe cei mai valoroşi jucători români ai momentului: Marius Copil, Dragoş Dima, Horia Tecău, Florin Mergea şi Filip Jianu. Alături de ei a fost convocat şi Edris Fetisleam, unul dintre tinerii de viitor ai tenisului românesc„, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis.

Întâlnirea cu Zimbabwe se va disputa pe durata a două zile: 2 meciuri de simplu sâmbătă, 5 aprilie, după sistemul cel mai bun din trei seturi, respectiv 3 meciuri duminică, 6 aprilie, unul de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem.

Echipa de Cupa Davis a României întâlneşte Zimbabwe în 5 şi 6 aprilie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.