CUPA DAVIS. Marius Copil şi Blaz Rola deschid meciul ROMÂNIA – SLOVENIA. Vezi PROGRAMUL COMPLET

CUPA DAVIS ROMÂNIA SLOVENIA. Marius Copil (202 ATP) îl va înfrunta pe Blaz Rola (160 ATP) în primul meci de simplu al întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Slovenia, vineri, de la ora 14:00, potrivit tragerii la sorți efectuate, joi, la Palatul administrativ al municipiului Arad.

03 mart. 2016, 12:01
CUPA DAVIS. Marius Copil şi Blaz Rola deschid meciul ROMÂNIA – SLOVENIA. Vezi PROGRAMUL COMPLET

CUPA DAVIS ROMÂNIA SLOVENIA. Întâlnirea cu Slovenia din primul tur al Grupei I, Zona Europa-Africa a Cupei Davis, va fi găzduită de Sala Sporturilor Victoria din Arad. Al doilea meci de simplu de vineri îi va opune pe Adrian Ungur (193 ATP) și pe Grega Zemlja (181 ATP).

CUPA DAVIS ROMÂNIA SLOVENIA. Sâmbătă va avea loc meciul de dublu, în care pentru România vor juca Horia Tecău (3 ATP la dublu) și Florin Mergea (11 ATP), iar pentru oaspeți Tomislav Ternar (fără clasament la dublu) și Aljaz Radinski (1.337 ATP la dublu).

CUPA DAVIS ROMÂNIA SLOVENIA. Duminică sunt programate ultimele două meciuri de simplu, Ungur — Rola, de la 14,00, și Copil — Zemlja.

CUPA DAVIS ROMÂNIA SLOVENIA. La întâlnirile directe, Marius Copil l-a înfruntat de două ori la Grega Zemlja, slovenul câștigând ambele partide din 2010, în calificări la Washington, cu 6-4, 7-6 (4), și în calificări la Viena, cu 4-6, 6-4, 6-3. În rest, vor fi confruntări în premieră.

CUPA DAVIS ROMÂNIA SLOVENIA. Toate meciurile sunt transmise în direct de Digi Sport 2.