CUPA DAVIS: România a învins Marocul cu 5-0 de Paşte. Care este următorul adversar

Echipa masculină de tenis a României a învins formaţia Marocului cu scorul de 5-0, în turul al doilea al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, după ce debutantul Edris Fetişleam l-a întrecut, duminică, pe Yassir Kilani, cu 6-2, 6-0.

08 apr. 2018, 08:58
CUPA DAVIS: România a învins Marocul cu 5-0 de Paşte. Care este următorul adversar

UPDATE, 5-0 pentru România. Fetişleam (18 ani, 1.167 ATP) a avut nevoie de doar 48 de minute pentru a câştiga la debutul său în echipa de Cupa Davis a României, în faţa unui jucător de 17 ani, fără clasament.

UPDATE: Echipa masculină de tenis a României conduce formaţia Marocului cu scorul de 4-0, în turul al doilea al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, după ce Dragoş Dima l-a învins pe Soufiane El Mesbahi cu 6-0, 6-4.

Echipa masculină de tenis a României a învins formaţia Marocului în turul al doilea al Grupei a II-a, zona Europa-Africa a Cupei Davis, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, după ce perechea Marius Copil/Florin Mergea a întrecut cuplul Yassine Idmbarek/Lacine Ouahab, cu 6-2, 6-1, aducând a treia victorie a tricolorilor în tot atâtea meciurilor.

Sponsorul competiției, Pizza Guseppe de la Dr. Oetker, a fost alături de tricolori şi la întâlnirea România – Maroc. Compania Dr. Oetker sprijină de peste un deceniu performanţele tenisului românesc.

În turul trei, România va întâlni, la 15 şi 16 septembrie, Polonia, care a câştigat întâlnirea cu Zimbabwe.