CUPA DAVIS. România joacă de vineri în Israel, pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane. Programul meciurilor

CUPA DAVIS. Edan Leshem, locul 285 ATP, va evolua cu Dragoş Dima, locul 463 ATP, vineri, de la ora 13.00, în primul meci al întâlnirii Israel - România, de la Ramat Hasharon, decisivă pentru menţinerea/retrogradarea în/din Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis.

26 oct. 2017, 13:49
CUPA DAVIS. România joacă de vineri în Israel, pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane. Programul meciurilor

CUPA DAVIS. În al doilea meci al primei zile vor juca Dudi Sela, locul 70 ATP şi Nicolae Frunză, locul 600 ATP. Sâmbătă, de la ora 14.00 va avea loc partida de dublu Jonathan Erlich/Dudi Sela – Vasile Antonescu/Bogdan Borza.

Ultimele meciuri de simpu se vor disputa duminică, de la ora 15.30, după următorul program: Dudi Sela – Dragoş Crăciun, apoi Edan Leshem – Nicolae Frunză.

CUPA DAVIS. Partida Israel – România România se va disputa, pe hard, în aer liber, la Ramat Hasharon. Învinsa va retrograda în Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa, iar învingătoarea va rămâne în Grupa I.

România a mers în Israel pentru întâlnirea decisivă pentru rămânerea în Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis fără Marius Copil, locul 74 ATP la simplu, Horia Tecău, locul 11 ATP la dublu şi Florin Mergea, locul 47 ATP la dublu. Tricolorii sunt neînvinşi în cele patru întâlniri anterioare cu tenismenii israelieni, în 1962, 1969, 1971, şi 2015.

Echipa română a ajuns la un pas de a părăsi Grupa I a Zonei Europa/Africa, pentru prima dată din 1993, după ce a pierdut, în septembrie, cu scorul general de 1-4, întâlnirea cu Austria, de la Wels.