CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA 1-0: Marius Copil aduce primul punct pentru ROMÂNIA

CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA. România conduce Slovacia cu 1-0 în întâlnirea de Cupa Davis care se desfășoară pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, în urma victoriei obținute, vineri, în primul meci de simplu, de Marius Copil, scor 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10) cu Norbert Gombos.

17 iul. 2015, 14:40
CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA 1-0: Marius Copil aduce primul punct pentru ROMÂNIA

CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA. „Nu am avut încredere în mine de la început. Am făcut o pauză pentru că am avut dureri la picior. Şi încă mai am. Mă bucur că într-o zi în care nu am jucat cel mai bun tenis al meu am adus un punct României. În tie-break am început să joc mai bine, când am fost condus, şi mă bucur că am adus victoria. Mă bucur că nu a trebuit să mai jucăm încă un set. Nu e uşor să joci când e căldură mare, dar mie îmi place să joc când e cald, când sunt condiţii grele”, a spus Copil la TVR.

CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA. În cel de-al doilea meci de simplu din prima zi, Adrian Ungur va juca împotriva lui Martin Klizan.

CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA. Sâmbătă este programat meciul de dublu Horia Tecău/Florin Mergea — Andrej Martin/Igor Zelenay, iar duminică au loc ultimele două meciuri de simplu, Copil — Klizan și Ungur — Gombos.

CUPA DAVIS. ROMÂNIA-SLOVACIA. Câștigătoarea întâlnirii dintre România și Slovacia va disputa barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce învinsa va evolua în primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africană.