Trofeul Cupei Mondiale, la Bucureşti. Vezi unde te poţi fotografia cu cea mai preţioasă cupă din fotbal

Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 a sosit luni în România, însoţit de Ambasadorul FIFA, francezul Christian Karembeu. Fanii fotbalului vor putea admira preţiosul trofeu şi se pot fotografia alături de el miercuri, 5 martie, între orele 10.00 şi 20.30, în cadrul unui eveniment special ce va fi găzduit la Baneasa Shopping City.

03 mart. 2014, 20:17
Trofeul Cupei Mondiale, la Bucureşti. Vezi unde te poţi fotografia cu cea mai preţioasă cupă din fotbal

Naţionala de fotbal a României nu a reuşit să ajungă la Campionatul Mondial din Brazilia, în schimb trofeul Cupei Mondiale a venit în România. Cupa, care va fi oferită echipei care câştigă CM 2014 va sta timp de trei zile la Bucueşti.

Acţiunea face parte dintr-un turneu organizat de Coca Cola în peste 80 de ţări din întreaga lume, început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro, trofeul urmând să parcurgă mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni. Prestigiosul trofeu a venit însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA.

La această ediţie, ambasadorul pentru România al trofeului Cupei Mondiale este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de Aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

După ce va fi expus pentru publicul larg, pe 5 martie, la Băneasa Shopping City (fanii îl pot vedea şi se pot fotografia alături de el miercuri, între orele 10.00 şi 20.30), trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 va continua turneul şi va ajunge în Cehia, Bosnia şi Herţegovina şi Polonia.