CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. CFR, calificare cu EMOŢII în semifinale

CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. CFR Cluj s-a calificat cu emoţii în semifinalele Cupei României-Timişoreana la fotbal, marţi seara, la Piteşti, după ce a învins formaţia de ligă secundă CS Mioveni cu scorul de 4-3 (0-1).

02 dec. 2014, 21:28
CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. CFR, calificare cu EMOŢII în semifinale

CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. CS Mioveni a fost la un pas să mai elimine o echipă galonată din Cupa României, după ce anterior scosese din competiţie pe Astra Giurgiu, deţinătoarea trofeului, şi pe Dinamo Bucureşti. CFR Cluj a fost condusă cu 3-0, dar s-a calificat după ce a reuşit să răstoarne în mod spectaculos scorul pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, marcând de patru ori în ultima jumătate de oră a partidei. Golul de 3-3 a fost unul controversat, CFR egalând după o fază în care jucătorii echipei clujene au dat dovadă de lipsă de fair-play, refuzând să ofere înapoi mingea jucătorilor argeşeni.

CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. Potrivit Agerpres, gazdele au controlat prima repriză, au trimis mingea în bară prin Andrei Nilă (25) şi au deschis scorul graţie golului înscris de Bogdan Stoica (35). În debutul reprizei secunde, formaţia antrenată de Claudiu Niculescu a mai punctat de două ori, profitând de erori ale defensive adverse, prin Andrei Nilă (50) şi Marius Galan (59).

CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. CFR a revenit în joc după un penalty destul de uşor acordat şi transformat de francezul Gregory Tade (62). Georgianul Ghiorghi Ceanturia (68) a redus diferenţa pentru oaspeţi (68). În min. 86, un jucător al gazdelor a blocat un şut şi a avut nevoie de îngrijiri, drept pentru care un coleg a trimis mingea în afara gazonului. Susic (CFR) a executat autul de la margine pentru Ceanturia, însă acesta nu a înapoiat mingea gazdelor, ci a trimis spre Tade, care a preluat şi a marcat pe lângă portarul Octavian Popescu, restabilind egalitatea.

CUPA ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. Cei de la CS Mioveni, jucători şi oficiali, au protestat şi au continuat să facă acest lucru, lăsând jocul pe planul secund, astfel că macedoneanul Mirko Ivanovski (90+1) a profitat de starea de spirit a adversarilor şi a marcat golul victoriei în minutul 90+1.

Meciul s-a desfăşurat pe un teren greu, cu zăpadă.