Cupidon se pregăteşte să te atingă cu săgeata. Vezi unde şi cum poţi petrece de Ziua Îndrăgostiţilor

Numărătoarea inversă, până când îndrăgostiţii din lumea întreagă îşi vor sărbători iubirea, a început. Încă nu ai pregătit ceva şi nu ştii unde să-ţi scoţi iubita? RTV.NET îţi face o listă de propuneri.

13 feb. 2012, 14:59
Cupidon se pregăteşte să te atingă cu săgeata. Vezi unde şi cum poţi petrece de Ziua Îndrăgostiţilor

Cuplurile de îndrăgostiţi pot lua cine romantice în restaurantele cu oferte speciale.


1.
Valentine’s Day în Grand Hotel Continental.  Continental Hotels prezintă două propuneri pentru cupluri. Îndrăgostiţii pot lua o cină romantica în seara de 14 februarie într-un cadru intim, cu şampanie şi meniu apetisant, acompaniate de melodii de dragoste. Pe lângă aceasta, Continental Hotels pune la dispoziţia romanticilor şi un pachet Valentine’s ce cuprinde cazare în cameră dublă, cu mic dejun romantic, şampanie, fructe, flori şi ciocolată, la care se adaugă şi cina specială în seara de 14 februarie. Ofertele pornesc de la tariful de 290 de lei/cuplu.

2. Restaurantul indian Casa Satya este ideal pentru o cină romantică de Ziua Îndrăgostiţilor. Pentru că este mai mult decât un restaurant, Casa Satya dispune şi de ceainărie, spa şi un magazin de cadouri.

3. Restaurantul Gino’s este cel mai potrivit pentru cei care iubesc mâncarea italienească. Un pahar de Chianti, pastele delicioase şi fructele de mare întregesc cadru romantic al localului. Restaurantul Gino’s prezintă şi un pachet special pentru o cină romantică ce include, pe langă mâncarea deosebită, un voal de satin, sfeşnic cu lumânare, o sticlă de şampanie, un trandafir pentru iubită şi decorarea mesei cu petale de trandafiri.

O zi a îndrăgostiţilor fericită şi plină de iubire!

Ce târguri de Ziua Îndrăgostiţilor sunt deschise în Capitală