Cuplu BOMBĂ în SHOWBIZ. O prezentatoare TV super-sexy este noua iubită a lui Alex Piţurcă FOTO

Alex Piţurcă, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă, a bifat o nouă cucerire. Tânăra este una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare de televiziune din România.

14 mart. 2018, 07:36

Alex Pițurcă s-a cuplat cu Andra Trandaș, informează ploiestiulpatrianoastra.com. Prin așternuturile acestuia au trecut, în ultimii ani, vedete ca Maria Orlanda sau Iulia Pârlea. Acum, fiul cel mare al fostului selecționer al României a mai făcut o „victimă”.

Alex Piţurcă, SHOW TOTAL cu băutură şi manele în REGIE

Alex Pițurcă se iubește acum cu Andra Trandaș (32 de ani). Deocamdată, fostul fotbalist și prezentatoarea de la Antena Stars sunt discreți, singurele lor apariții împreună fiind doar într-un cerc restrâns de prieteni. Cu toate acestea, știrista le-a mărturisit apropiaților că sentimentele pe care le nutrește față de Alex Pițurcă sunt puternice. Mai mult, aceasta le-a mai spus amicilor săi că fiul lui Victor Pițurcă este foarte atent cu ea, mai ales când vine vorba despre flori și despre cadouri scumpe.

Și sexy-prezentatoarea a frânt inimile mai multor băieți de bani gata: s-a iubit cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa, a avut o relație și cu Andrei,  fiul lui Bogdan Oprea, patronul firmei de pază BGS, iar la finalul anului trecut s-a vorbit de o relație a sexy-prezentatoarei cu patronul de cluburi Costi Alecu.