Cuplu neaşteptat în showbiz, cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”

Celebrul actor francez Alain Delon, care a trecut printr-o perioadă de depresie după moartea actriței Mireille Darc în luna august, se consolează în brațele ziaristei Valerie Trierweiler, care a fost partenera fostului președinte al Franței Francois Hollande, relatează online ziarul spaniol ABC.

20 nov. 2017, 10:33
Cuplu neaşteptat în showbiz, cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”

Revista săptămânală Closer, aceeași care a dezvăluit relația secretă dintre fostul președinte Hollande și actrița Julie Gayet, a publicat pe copertă, la 10 noiembrie, o fotografie în care apar Alain Delon și Valerie Trierweiler și vestea că cei doi sunt implicați într-o „prietenie intimă”.

„Sunt cu adevărat împreună”, titrează publicația un articol presărat de confidențe și fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani, care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, afectat de dispariția femeii vieții lui, Mireille Darc, și de probleme de sănătate.

Acum el este văzut împreună cu Valerie Trierweiler, cu 30 de ani mai tânără decât el. Fosta primă doamnă neoficială a Franței, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelitățile fostului președinte francez.

Potrivit Closer, Delon și Trierweiler se cunoșteau de mulți ani, însă în 2014, actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune și solidaritate în urma comportamentului „puțin elegant” al președintelui, care începuse să-și petreacă nopțile în apartamentul actriței Julie Gayet, lăsând-o singură pe Trierweiler în palatul Elysee.

Pornind de la acest schimb epistolar, Closer prezintă „prietenia intimă” care s-a înfiripat după decesul, la 28 august, a regretatei Mireille Darc. Potrivit revistei, Trierweiler l-a consolat în această perioadă pe fostul sex-simbol al cinematografiei franceze, „copleșit de durere”.

O durere profundă, pe care Alain Delon a arătat-o lumii pe scările bisericii Saint-Sulpice, unde a însoțit-o pe ultimul drum pe cea care a fost marea lui iubire.