Cuplu nou în showbiz. Cea mai bună prietenă i-a dat de gol

Populara actrita Goldie Hawn a confirmat o stire care circula de multe luni in presa de scandal si care a fost pana acum tinuta in cel mai mare secret: Kate Husdon si Brad Pitt sunt impreuna si au o relatie pe care doresc sa o oficializeze.

15 feb. 2017, 14:21
Cuplu nou în showbiz. Cea mai bună prietenă i-a dat de gol

In urma cu o luna, Brad Pitt a avut o aparitie surpriza in cadrul festivitatii Golden Globes, acolo unde ar fi fost vazuta si presupusa sa iubita. Fostul partener al Angelinei Jolie a fost primit cu simpatie de cei prezenti in sala, care au ovationat in semn de suport pentru momentele grele prin care trece. Zvonurile legate de presupusa sa relatie au fost, in sfarsit, confirmate.

De cateva luni circula zvonul ca Brad Pitt a regasit iubirea in bratele actritei Kate Hudson dupa divortul de Angelina Jolie. Deocamdata cei doi actori nu au confirmat aceasta relatie, dar nici nu au dezmintit-o. De fapt, relatia lor pare sa se fi consolidat in aceasta perioada grea prin care a trecut actorul, cand Kate se pare ca l-a sprijinit foarte mult, relateaza ziarul spaniol ABC, conform Agerpres.

Mama actritei ar fi dezvaluit pentru Yahoo ca „Brad si Kate sunt foarte uniti in ultimul timp si ca relatia lor este foarte romantica” si s-ar pregati sa dezvaluie legatura lor dupa ce s-au vazut in secret o perioada indelungata de timp.