Cuplurile vedetă se spionează cu ajutorul detectivilor particulari. ANTONIA şi BIANCA au avut „coadă”

Suspiciunile apărute în cupluri, gelozia sau nevoia de a-şi confirma bănuielile i-au facut pe unii soţi celebri să apeleze la ajutorul detectivilor particulari. În schimbul unor sume de bani, detectivii sunt gata să monteze camere de luat vederi acasă la persoana vizată, să o fotografieze pas cu pas, să-i monitorizeze activitatea pe internet sau chiar să îi asculte telefonul.

16 apr. 2014, 08:14
Cuplurile vedetă se spionează cu ajutorul detectivilor particulari. ANTONIA şi BIANCA au avut „coadă”

Au apus vremurile când detectivii foloseau metode clasice de filaj, informează România TV.  Cuplurile formate din vedete apelează la mijloacele moderne de a-şi verifica partenerul de viaţă.

Citeşte şi Avertisment ÎNFIORĂTOR pentru BIANCA DRĂGUŞANU

Adriana Bahmuţeanu a fost una dintre vedete urmărită de detectivii lui Prigoană. Ea a fost supravegheată 24 de ore din 24 de o armată de oameni, după ultima despărţire de afacerist. Desfăşurarea de forţe a fost atât de mare, încât vedeta tv şi-a dat seama că e urmarită.

Şi Bianca Drăguşanu a căzut pradă detectivilor. De altfel, proba infidelităţii a fost adusă de un detectiv care a fostografiat-o pe Bianca alături de Cristea în escapada de la Paris. „Coada” pe care au avut-o după ei în oraşul îndrăgostiţilor a strâns o mulţime de probe pentru divorţ, mai ales că detectivul a fost plătit să îi urmărească pas cu pas.

Citeşte şi Florin Salam A PLECAT DIN PLATOU, iar Adriana Bahmuţeanu A LUAT O DECIZIE EXTREMĂ: „S-a terminat”

Pentru a scăpa de bănuieli, Vincenzo Castellano a pus detectivii pe urmele Antoniei. Spionii care au filat-o pe cântăreaţă zi şi noapte i-au adus italianului proba că este înşelat, dar nu cu impresarul, aşa cum bănuia el, ci cu Alex Velea.

Apetitul vedetelor pentru supravegherea partenerilor de cuplu este tot mai mare, iar internetul este plin de anunţuri care se oferă să vină în ajutorul suspicioşilor.