Curăţenia de Paşte altfel. O firmă are angajate dezbrăcate care îţi fac locuinţa să strălucescă

O blondă superbă a renunțat la cariera de cosmetician și a pus bazele unei afaceri proprii noncoformiste. Tânăra se dezbracă în casele oamenilor și face curățenie ca la carte, activitate din care câștigă o avere. Ea a povestit că are acum și angajați.

13 apr. 2019, 05:19

Victoria Murphy, în vârstă de 25 de ani, din Edinburgh, Scoția, a pus bazele acestei afaceri după ce a absolvit o facultate de management de evenimente.

În prezent, ea are 15 angajați – majoritatea femei, dar și trei bărbați – care se dezbracă și fac curățenie ca la carte în case din Edinburgh.

În funcție de „nivelul de nuditate”, tarifele pe care le percep blonda superbă și angajații ei sunt între 55 de lire sterline și 75 de lire sterline pe oră.

Înainte de a angaja oameni, Victoria Murphy a „verificat terenul” – a făcut singură curățenie dezbrăcată în casele oamenilor. „Nu am vrut să îmi pun angajații în situații pe care eu nu le-am experimentat”, a spus ea. 

„Nu suntem escorte. Ceea ce oferim noi este distracție, flirt și curățenie”, a explicat Victoria Murphy.

Clienții acestei tinere sunt bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 80 de ani. „Mulți dintre acești bărbați  trăiesc singuri și mulți dintre cei mai vârstnici se simt singuri, așa că este foarte important ca noi să fim ditractivi și să pălăvrăgim cu ei, în timp ce facem curățenie”, a spus ea.

Victoria Murphy a mai spus că principalul scop al angajaților ei este acela de a face curățenie, așa că, deși aceștia vorbesc cu clienții, nu se opresc din activitatea lor.