Curăţenie de Paşte cu BUCLUC: O femeie din Deva a aruncat MII de DOLARI la GUNOI. Vezi unde au ajuns

În timp ce făceau curăţenia de primăvară, doi soţi din Deva au aruncat din greşeală şi plicul în care se aflau 2.300 de dolari. Când şi-au dat seama de gafa făcută a fost însă prea târziu, deoarece banii ajunseseră deja la rampa de gunoi a oraşului. Ulterior, ei au fost găsiţi de o familie de romi care şi-au cumpărat un cal şi s-au distrat mai multe zile. Poliţiştii au reuşit să recupereze doar 400 de lei din întreaga sumă.

12 apr. 2013, 06:37

O familie a făcut curăţenia de primăvară şi a rămas fără economiile păstrate într-un plic printre acte. Doi soţi din Deva au aruncat din greşeală la gunoi un plic în care se aflau 2.300 de dolari, bani câştigaţi după ce femeia a muncit trei luni în străinătate. A doua zi, când şi-au dat seama de gafa făcută, a fost însă prea târziu deoarece tomberonul fusese ridicat de gunoieri şi dus în afara oraşului, la groapa de gunoi, potrivit România TV.

Citeşte şi Zeci de mii de pachete de ţigări ascunse în groapa de gunoi VIDEO

Ei au depus o plângere, iar poliţiştii au pornit în căutarea sumei pierdute. Cu toate acestea, povestea nu se termină aici, banii fiind găsiţi de o familie de romi care căutau prin gunoaie produse care ar putea fi reciclate. Nu mică le-a fost surprinderea  când au realizat că sunt în posesia unei importante sume de bani. Cu toate că o parte din bancnote au fost deteriorate, romi au reuşit să schimbe o mare din bani, la o casă de schimb valutar aflată în apropiere. Banii pe care nu i-au putut schimba i-au ars.

Citeşte şi O cantină serveşte persoanelor nevoiaşe mâncare gătită din alimente găsite în gunoi VIDEO

Romi au fost în culmea fericirii, pentru mai multe zile avînd posibilitatea să se disteze şi să îşi cumpere tot ceea ce au dorit. Mai mult, ei au investit o parte din bani în cumpărarea unui cal, pentru a-l folosi în transportarea deşeurilor pe care le găseau la groapa de gunoi. Bucuria lor nu a ţinut mult, ei fiind într-un final găsiţi de poliţişti, când mai aveau doar 400 de lei, bani care au fost ulterior recuperaţi şi oferiţi familiei care îi aruncaseră. Norocul găsitorilor s-a tranformat în ghinion, după ce le-a fost întocmit dosar penal pentru însuşirea bunului găsit.

Citeşte şi Explozii ca în Al Doilea Război Mondial. Proiectile găsite la groapa de gunoi, distruse la Feteşti