Curios: Vezi CREATURA bizară, asemănătoare unei PRIMATE, surprinsă de o tânără în parc FOTO

O tânără de doar 17 ani a surprins cu ajutorul telefonului mobil un animal asemănător unei maimuţe într-un parc din Marea Britanie. Când a vrut să facă o a doua fotografie, animalul dispăruse. Potrivit autorităţilor, nicio maimuţă de la grădina zoologică din apropiere nu a fost declarată dispărută, astfel că misterul rămâne neelucidat. Din cauza calităţii reduse a fotografiei, au apărut o serie de supoziţii care mai de care mai inedite.

26 mart. 2013, 11:53

Terri Leigh Cox, o adolescentă de 17 ani din oraşul englezesc Dorchester, crede că a fotografiat o maimuţă aflată în libertate într-un parc din apropierea locuinţei sale, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O turistă a rămas fără geantă după ce a fost jefuită de o maimuţă VIDEO

Ea a surprins animalul de la mai puţin de 100 de metri, în timp ce se uita pe fereastra dormitorului cu vedere spre parc. Fata este sigură că animalul nu era un câine sau o pisică şi spune că ar putea fi un animal de companie evadat. Adolescenta povesteşte că animalul mergea în patru picioare, asemeni unei primate, insă a reuşit să îi facă o singură fotografie, înainte ca acesta să dispară din cadru, printre copacii din parc. Ulterior, iubitul ei, Shaun Bessant, a fost trimis să caute ciudata creatură prin împrejurimi, dar animalul nu a mai fost de găsit.

Citeşte şi Pe cine o vrea să impresioneze? O maimuţă bagă „la greu” flotări şi abdomene VIDEO

„A fost un şoc şi nu mi-a venit să cred ceea ce văd. Arăta ca o gorilă mai mică şi mergea ca una, folosindu-şi mâinile şi picioarele. Am reuşit să fac o poză, dar apoi a fugit. Nu am putut să o văd foarte clar. Când am mai încercat să fac una a dispărut. Nu am idee ce ar putea să facă o maimuţă aici”, a declarat eleva.

Citeşte şi A fost descoperit animalul cu penis de UNICĂ FOLOSINŢĂ

Cu toate că la mai puţin de 20 de kilometri de locul în care a fost făcută fotografia se află o grădină zoologică faimoasă pentru maimuţele sale, oficialii nu au raportat nicio maimuţă lipsă.

Citeşte şi A filmat momentul în care o FANTOMĂ îi dărâmă telefonul de pe scaun VIDEO

„Imaginea nu este clară şi este dificil să confirm identitatea animalului. Pot să confirm că toate maimuţele şi gorilele noastre sunt bine şi în siguranţă”, a declarat purtătorul de cuvând al Monkey World, o cunoscută grădină zoologică destinată acestor mamifere.

Citeşte şi O maimuţă „inteligentă” a scăpat în Ikea