Cursă ciudată: Zeci de oameni s-au dat peste cap să prindă o BUCATĂ de BRÂNZĂ VIDEO

Zeci de tineri au participat la cursa anuală de prindere a brânzei organizată în Gloucester, Marea Britanie. Competiţia din acest an a fost câştigată de un veteran american venit special în Marea Britanie pentru a concura.

28 mai 2013, 06:45
Cursă ciudată: Zeci de oameni s-au dat peste cap să prindă o BUCATĂ de BRÂNZĂ VIDEO

Un american a câştigat cursa tradiţională a britanicilor. Un fost militar american a prins roata de brânză aruncată de pe deal în cadrul cursei din Gloucester. Aproape 4 mii de oameni le-au făcut galerie zecilor de curajoşi care au riscat să se rănească în încercarea de a prinde roata de brânză, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Pariuri inedite la cursa maşinilor vechi de o sută de ani VIDEO

Zeci de curajoşi costumaţi în personaje de desene animate sau înveliţi în steagurile ţărilor de origine s-au întrecut în cursa anuală de prins brânza, organizată în Gloucester.

Citeşte şi O maşină s-a dat peste cap de mai multe ori pe panta unui deal, şoferul supravieţuind VIDEO

Competiţia din acest an a fost câştigată de un american. Bărbatul de 27 de ani a alergat, s-a rostogolit şi în final a prins roata de brânză. Anul acesta, din motive de securitate, organizatorii au decis ca roata de brânză să fie înlocuită cu o versiune mai puţin periculoasă, realizată dintr-un material plastic. Chiar şi aşa, unii competitori au avut nevoie de îngrijiri medicale.