Cursă cu răţuşte pe Dâmboviţa pentru copiii care suferă de hipoacuzie şi de surditate severă

Rotaract Club Bucuresti Triumph organizeaza sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE.

31 aug. 2016, 14:58

Intre Podul Hasdeu si Podul Izvor, 5.000 de ratuste din plastic se vor intrece pe apele Dambovitei pentru a reusi, cu ajutorul celor inscrisi in concurs, sa schimbe viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Mai este foarte putin timp pana la marea cursa, inscrierile se afla pe ultima suta de metri, iar copiii au nevoie de implicarea noastra, in numar cat mai mare.

În România, anual, aproximativ 400 de copii se nasc cu hipoacuzie și 15% dintre ei suferă de surditate severă. Cu ajutorul celor înscriși în cursă, copiii cu probleme auditive se pot bucura de sunetele copilăriei.
 

Pana la 4 septembrie 2016, data limita a inscrierilor, achizitionarea a cel putin unei ratuste norocoase va face un copil fericit! Pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donatie de 10 lei asigura participarea la cursa cu 1 ratusca. Castigatorul Cursei de ratuste va beneficia de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal Animax.

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achizitionarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de varste foarte fragede. Protezele actioneaza prin stimularea nervului auditiv, stopand astfel procesul care conduce la pierderea totala a auzului.